Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Buzău: O persoană a decedat, iar alte șase au fost rănite într-un accident pe DN 2

Publicat:

Un barbat a decedat și alte șase persoane au fost ranite pe DN 2, in zona localitații buzoiene Cioranca, intr-un accident in care au fost implicate patru autoturisme.

'Din primele informații rezulta ca accidentul ar fi fost provocat de un șofer care a efectuat o manevra imprudenta în trafic, acesta ar fi încercat sa depașeasca o combina agricola, fara sa observe ca din sens opus vin cu viteza alte mașini', a declarat pentru AGERPRES agentul șef de la Biroul de presa al IPJ Buzau.

Potrivit sursei citate, șoferul a lovit doua autoturisme de pe contrasens,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

(UPDATE/FOTO) Accident in comuna Largu. ,,O persoana e evaluata medical”

22:26, 22.05.2024 - UPDATE ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca este vorba de o coliziune intre doua autoturisme, conduse pe DC19, pe direcția Balteni catre Largu, de catre doi șoferi,unul de 43 de ani,din Buzau și celalalt de 46 de ani,din Galați. Accidentul s-a soldat cu ranirea conducatorului auto buzoian,…

Accident in comuna Largu. ,,O persoana e evaluata medical”

18:15, 22.05.2024 - Trafic dirijat intre Largu și Balteni, in urma unui accident rutier produs in acasta seara, anunța IPJ Buzau. ,,Din primele date se pare ca este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, o persoana este evaluata medical.” , precizeaza Biroul de Presa al Poliției buzoiene.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

(UPDATE) S-au rasturnat cu motocicleta. Accident in Magura

21:20, 17.03.2024 - UPDATE ,,Din primele date de la fața locului a reieșit ca motocicleta condusa de un brailean de 30 de ani dinspre Hales spre Magura, pe DJ 203G, a pierdut controlul asupra direcției, rasturnandu-se in afara parții carosabile. Accidentul s-a soldat cu ranirea pasagerei, o tanara in varsta de 23 de ani,…

Accidente rutiere in Buzau și in Boldu

09:11, 29.02.2024 - Primul accident Trafic dirijat pe strada Iazul Morilor, din municipiul Buzau, in urma unui accident rutier produs in aceasta dimineața, anunța reprezentanții IPJ: ,,Din primele date, este vorba de o coliziune intre doua autovehicule, o persoana este evaluata medical.” Al doilea accident Trafic dirijat…

Grav accident pe DN2 B, la C.A. Rosetti. O persoana, ramasa incarcerata

11:21, 26.02.2024 - Trafic dirijat pe DN2B, in C.A. Rosetti, in urma unui accident rutier, transmit reprezentanții Poliției. ,,Din primele date de la fața locului se pare ca este vorba de o coliziune intre trei autovehicule, o persoana este incarcerata.” , precizeaza Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Un șofer a murit și alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme

19:05, 23.02.2024 - Un sofer a murit si alte patru persoane au fost ranite dupa ciocnirea a doua autoturisme. Accidentul de circulatie s-a produs vineri, pe DN 2 (E 85), la iesirea din municipiul Ramnicu-Sarat, catre Focsani. Un sofer, de 64 de ani, din Vrancea, care conducea un autoturism dinspre Buzau catre Focsani,…

Accident in județul Buzau. O persoana a murit și alte patru au fost ranite

15:51, 23.02.2024 - O persoana a murit și alte patru au fost ranite vineri intr-un accident produs pe DN2E85, la ieșire din Ramnicu Sarat catre Focșani, județul Buzau. Accidentul a fost provocat de un sofer care a pierdut controlul. Masina sa a ricosat in alt autoturism.


Ce parere ai despre aceasta stire?