Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Business sau prostitutie ascunsa? Serviciu de curatenie cu menajera goala

Publicat:

Un nou serviciu e disponibil pentru clientii din oraselul american Lubbock, statul Texas - folosirea unei menajere care face curat in lenjerie intima sau chiar aproape goala. , in varsta de 26 de ani, si-a deschis firma denumita "" pentru a face bani de buzunar, informeaza .

In doar doua luni, ea a ajuns sa aiba un profit foarte bun si chiar sa-si angajeze inca 3 femei. Ea le cere clientilor 100 de dolari pe ora de curatenie, insa explica faptul ca nici ea, nici angajatele ei nu au voie sa se angajeze in contacte fizice cu clientii.

De…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doteaza igienic intrarile in spațiul tau de business, pentru o buna curațenie și siguranța!

15:15, 18.04.2024 - Indiferent de domeniul de activitate, in afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui sa fie niciodata neglijate. Exista anumite situații in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat influențeaza sanatatea angajaților, clienților, a partenerilor și a personalului auxiliar. In acest context,…

Cea mai cocheta pensionara din Vaslui s-a suparat pe autoritați: sta la un Adapost de Noapte, dar nu e lasata sa-și angajeze o… menajera!

01:35, 08.03.2024 - CONTROVERSA… Suparare la Adapostul de Noapte din municipiul Vaslui, acolo unde Geta Balan, un personaj feminin pitoresc, imposibil de trecut cu vederea pe strazile din oraș, locuiește de trei ani. Femeia in varsta de 70 de ani, pensionara și fara o locuința proprie, ocupa una din incaperile locației,…

(VIDEO) Un elicopter cu turisti s-a zdrobit de o cladire, in Bogota. Toti pasagerii au supravietuit miraculos

07:17, 01.03.2024 - Un videoclip terifiant arata panica din interiorul unui elicopter turistic care s-a zdrobit de o cladire din Bogota, Columbia. In timp ce elicopterul scapa de sub control un pasager american face un apel video disperat pentru a-și lua ramas bun de la familie. Elicopterul trebuia sa ramana in aer doar…

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a facut o descoperire infioratoare. Ce ii punea soțul in bautura

17:10, 28.02.2024 - O femeie din Texas susține ca a fost otravita de soțul ei in timp ce era insarcinata. Ea a ramas terifiata cand a aflat adevarul in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa pe care o instalase in bucatarie.

Un barbat și-a otravit soția insarcinata! Femeia a ramas șocata cand s-a uitat pe camera ascunsa din bucatarie

14:30, 27.02.2024 - Intr-un caz șocant din Texas, un barbat este acuzat ca și-a otravit soția insarcinata, iar femeia a fost ramasa șocata cand a descoperit adevarul cutremurator in urma vizionarii imaginilor surprinse de o camera ascunsa din bucataria lor.

O femeie a instalat o camera ascunsa in bucatarie și a vazut ce-i punea soțul in bautura

13:40, 27.02.2024 - O femeie din Texas a povestit cum a aflat ca soțul ei a otravit-o in timp ce era insarcinata. Barbatul și-a recunoscut vinovația in fața instanței, insa a primit o pedeapsa redusa in urma unei ințelegeri judiciare.

Alege covorașele igienizante, pentru un plus de curațenie și siguranța spațiilor tale de business!

14:50, 08.02.2024 - Exista un interes din ce in ce mai mare pe care il au oamenii pentru igiena și siguranța, iar marele beneficiu este oferit de articolele concepute special in acest sens. Din aceasta categorie fac parte și covorașele igienizante, cele industriale și cele ergonomice anti-oboseala, acestea fiind soluții…


Ce parere ai despre aceasta stire?