Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bulgaria gata și ea să ridice un gard impotriva migranților

Publicat:

Prim-ministrul bulgar spune ca principalul pericol migraționist vine de la granița cu Grecia.

Foto:Пакко

In timpul unei sesiuni de intrebari și raspunsuri in Parlamentul bulgar, premierul Borisov a spus vineri ca principalul pericol migraționist vine de la granița cu Grecia care este foarte lunga și neprotejata, potrivit Novinite.com. Preocuparile lui Borisov se indreapta in special spre faptul ca guvernul Greciei nu a adoptat masuri necesare in ultimele luni.

Borisov a reamintit ca in ultimele zile Bulgaria a asigurat ajutoare umanitare catre centre din Macedonia.…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

Marea Britanie acuza China ca ii trimite Rusiei arme letale, ca sa le foloseasca in Ucraina: „E timpul ca lumea sa se trezeasca”

18:20, 22.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, acuza China ca furnizeaza sau este pe cale sa furnizeze arme letale Rusiei, pentru a le folosi pe frontul din Ucraina, transmite Reuters, potrivit kyivindependent.com. 

El e romanul care are Grecia la picioare! Ce a putut sa faca a surprins pe toata lumea: „E magic ce se intampla! Am scris istorie”

10:55, 20.05.2024 - Grecia, țara iubita de aproape toți romanii, a fost „cucerita” recent de un conațional care a surprins pe toata lumea cu reușita lui incredibila. Razvan Lucescu, deoarece despre el este vorba, a reușit sa caștige alaturi de PAOK Salonic, echipa pe care o antreneaza, un nou titlu de campioni ai Greciei.…

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Portul Constanta reprezinta cea mai eficienta cale de transport

13:10, 15.05.2024 - In cadrul unui eveniment la care a participat in portul Constanta, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor a declarat ca portul a devenit cel mai important hub de distributie al Europei la Marea Neagra."Anul trecut Portul Constanta a atins nivelul maxim istoric de peste 92 milioane de tone tranzitate…

Lavrov, despre teritoriile ocupate din Ucraina: „Sunt pamanturile noastre. Sa fie clar pentru toata lumea”

16:51, 19.04.2024 - Ministrul de externe rus Serghei Lavrov a vorbit intr-un interviu pentru presa rusa despre razboiul din Ucraina și despre posibile discuții de pace. Acesta spune ca ucrainenii trebuie sa accepte „noile realitați” și ca in cazul unor negocieri Rusia nu va anunța incetarea focului pe front.

Dupa promisiunea lui Șucu, a venit și reacția lui Lobonț: „Important e ca toata lumea sa vrea sa ne calificam in cupele europene”

20:15, 17.04.2024 - Bogdan Lobonț (46 de ani) a susținut primul interviu in calitate de antrenor al Rapidului. Dupa demiterea lui Cristiano Bergodi, Bogdan Lobonț va asigura interimatul pe banca giuleștenilor. Adrian Iencsi și Ciprian Nița vor face parte și ei din staff-ul tehnic. Finanțatorul Dan Șucu le-a facut acestora…

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Marcel Bolos, anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie

17:45, 28.03.2024 - Ministrul de Finanțe, Marcel Boloș, a anunțat ca Guvernul a dezbatut o serie de masuri cu caracter social. A facut si un anunț important pentru romanii care iși platesc facturile cu cardurile de energie.


Ce parere ai despre aceasta stire?