Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BUCHAREST OPEN. CADANŢU, eliminată din primul tur!

Publicat:

Alexandra CADANTU, locul 84 WTA, a parasit înca din turul inaugural turneul BUCHAREST OPEN, cae se desfasoara în perioada 5-13 iulie, la Arenele BNR, si al carui favorita principala este Simona HALEP.

Alexandra CADANTU, locul 84 mondial, a fost învinsa în turul 1 de jucatoarea ceha Petra CETKOVSKA, locul 61 WTA si a 7-a favorita la BUCHAREST OPEN. CETKOVSKA s-a impus în fata lui CADANTU în doua seturi, scor 6-3, 6-2.

Tot azi, o va întâlni pe italianca , iar , beneficiara unui wild-card, va juca…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Bogdan, eliminata in turul trei la Roland Garros

22:11, 01.06.2024 - Ana Bogdan, locul 64 WTA, a fost eliminata, sambata, de sportiva din Ucraina Elina Svitolina, numarul 19 mondial si cap de serie 15, in turul trei al turneului de grand slam de la Roland-Garros.

Halep ofera Romaniei o lecție amara: cum a platit pentru ca a facut din țanțar armasar

07:16, 30.05.2024 - Cand era pe val in lumea tenisului și cu șanse mari de a-și trece in palmares o performanța istorica, Simona a dat cu piciorul, cu o nonșalanța incredibila, la o oportunitate cu care, foarte probabil, nu se va mai intalni niciodata.

Salt excelent pentru Jaqueline Cristian in clasamentul WTA

12:50, 06.05.2024 - Jaqueline Cristian a obținut doua victorii pe tabloul principal al turneului de la Madrid și a urcat cinci poziții in clasamentul publicat luni de WTA. Campioana la Caja Magica, poloneza Iga Swiatek se distanțeaza in fruntea ierarhiei mondiale. Jaqueline le-a invins pe Magdalena Frech și Barbora Krejcikova,…

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Campioana en-titre, eliminata in turul al doilea la WTA Charleston

20:50, 04.04.2024 - Surprizele continua la turneul „WTA 500” de la Charleston. Dupa Caroline Wozniacki a venit randul lui Ons Jabeur și Leylah Fernandez sa fie eliminate in turul al doilea al competiției din SUA.

Campioana de Grand Slam, eliminata in turul doi la WTA Charleston (Rezultatele zilei)

09:40, 04.04.2024 - Caroline Wozniacki și Anhelina Kalinina s-au intalnit la doua turnee consecutive, iar meciul din turul secund de la Charleston (turneu de categorie WTA 500) s-a terminat tot cu victoria sportivei din Ucraina.

Gabriela Ruse a avut in mana meciul cu Kawa, dar a fost eliminata de la WTA Antalya

09:40, 28.03.2024 - Gabriela Ruse s-a oprit in primul tur la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya, de categorie „WTA 125”, dupa ce a fost invinsa de o jucatoare mai slab clasata. Ea a fost eliminata de poloneza Katarzyna Kawa (190 WTA), scor 3-6, 7-6(6), 6-2. Gabriela a ratat doua mingi de meci la scorul de 6-4 in…

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?