Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucătărie de vară mistuită de flăcări la ANL Cișmea: Pagubă de 5.000 de lei

Publicat:

O familie care locuieste pe strada din municipiul Botosani s-a ales cu o paguba de circa 5.000 de lei in urma unui incendiu izbucnit marti seara, in bucataria de vara.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Casa mistuita de flacari

13:50, 21.04.2024 - O casa a ars, sambata noaptea, intr-o localitate din județul Mureș. Pompierii au acționat cu doua autospeciale de intervenție și stingere cu apa și spuma. ISU Mureș anunța ca nu au fost inregistrate victime.

FOTO: Gospodarie in flacari la George Enescu. Din nou, joaca copiilor cu chibriturile a aprins focul

19:56, 08.04.2024 - FOTO: Gospodarie in flacari la George Enescu. Din nou, joaca copiilor cu chibriturile a aprins focul Șase frați, cu varste cuprinse intre un an și 8 ani, tatal și bunica lor, din localitatea Cracalia, comuna George Enescu, au trecut prin momente grele, in aceasta dupa-amiaza. Un adapost de animale,…

FOTO: O femeie din Varfu Campului a trait spaima vieții ei. A lasat mancarea pe foc și a dat foc la bucatarie

08:55, 04.04.2024 - FOTO: O femeie din Varfu Campului a trait spaima vieții ei. A lasat mancarea pe foc și a dat foc la bucatarie Ieri dupa-amiaza, o bucatarie de vara din gospodaria unei localnice din Ionașeni, comuna Varfu Campului, a fost cuprinsa de flacari. Proprietara, prinsa cu treburile prin gradina, a uitat preparatele…

O moara veche din satul Speia, mistuita de flacari: Pompierii au luptat ore in șir pentru localizarea incendiului

20:25, 21.03.2024 - Pompierii din Grigoriopol au inregistrat un caz de intervenție și localizare a unui incendiu care a cuprins acoperișul unei mori vechi , nefuncționale din satul Speia. Potrivit informațiilor, nimeni nu a avut de suferit.

DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic

12:31, 19.03.2024 - Este o pierdere tragica pentru comunitatea locala și pentru patrimoniul cultural al regiunii. The post DEVASTATOR Biserica de lemn din 1746 din Ramnicu Valcea, mistuita de flacari intr-un incendiu tragic first appeared on Informatia Zilei .

Casa de lux a actriței Cara Delevingne, mistuita de flacari. Cum arata vila și posibila cauza a incendiului VIDEO

13:21, 16.03.2024 - Casa de lux din California a Carei Delevingne a fost cuprinsa de flacari, vineri dimineața. La momentul respectiv, celebra actrița se afla la Londra. Potrivit informațiilor furnizate de Departamentul de Pompieri din Los Angeles, echipajele s-au luptat cu un incendiu puternic.

Barbat de 45 de ani, gasit decedat intr-o casa mistuita de flacari. Au fost incendii toata noaptea in Buzau

12:35, 06.02.2024 - Articolul Barbat de 45 de ani, gasit decedat intr-o casa mistuita de flacari. Au fost incendii toata noaptea in Buzau se poate citi integral pe Stiri de Buzau . Pompierii buzoieni au fost solicitați, marți dimineața, sa intervina pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o locuința din satul…


Ce parere ai despre aceasta stire?