Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor! Din ce cauză varsă bruneta lacrimi amare / VIDEO

Publicat:

a clacat și a izbucnit in lacrimi, cu doar o zi inainte de aniversarea fiicei sale. Soția lui și-a pierdut rabdarea, insa a reușit, totuși, sa iși duca planurile la bun sfarșit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vedeta de la noi insarcinata in șase luni, de urgența la medic din cauza unui salon de infrumusețare! Bruneta face acuzații grave: ”Ii dau in judecata”

22:51, 28.05.2024 - Insarcinata in șase luni, o vedeta de la noi a ajuns de urgența la spital! Bruneta susține ca a mers intr-un salon de cosmetica pe care il frecventeaza, insa aici au aparut și problemele grave. Problemele in salonul respectiv ar fi existat de mai multa vreme, dar a tacut și nu a spus nimic, pana cand…

Lacrimi și durere in familia lui Costel Corduneanu, dupa moartea lui! Adrian Beleaua, fratele interlopului, a ajuns la capatul puterilor: ”Azi m-a luat...”/ FOTO

14:30, 16.05.2024 - Au trecut cateva saptamani de la moartea lui Costel Corduneanu, dar dorul familiei sale este la fel de mare. Adrian Beleaua a ajuns la capatul puterilor și este copleșit de tot ce simte in aceste momente. S-a dus la mormantul fratelui sau, iar imaginile sunt dureroase!

Acces Direct. Un barbat, la capatul puterilor, din cauza fiului lacom. Gheorghe, nevoit sa iși puna averea la adapost de propriul copil?

17:21, 15.05.2024 - Ajuns la o varsta respectabila, Gheorghe susține ca nu mai are liniște din cauza fiului. Barbatul și-ar dori ca tatal lui sa vanda totul și s-ar fi ajuns inclusiv la amenințari. Gheorghe spune ca propriul copil este impotriva lui acum, dupa ce a vorbit, din nou, dupa mulți ani cu mama lui.

Soția ambasadorului rus din Romania a murit in urma unui infarct

13:10, 09.04.2024 - Soția ambasadorului rus din Romania a murit marti dimineata, dupa ce i s-a facut rau in reședința din București. Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit, in noaptea de luni spre marți, in timp ce se afla in reședința sa. Apelul la numarul 112 a fost inregistrat puțin dupa ora…

VIDEO Vedeta de la Real Madrid, in lacrimi la conferința de presa din cauza rasismului

09:35, 26.03.2024 - Atacantul brazilian Vinicius Junior a declarat luni, intr-o conferinta de presa in care a izbucnit in lacrimi, ca dorinta lui de a juca fotbal scade pe masura ce incidentele rasiste impotriva lui se inmultesc in Spania, informeaza AFP.

Soția lui Gabi Stangau, in lacrimi! Diana a clacat: ”Loc blestemat” / FOTO

11:30, 22.03.2024 - Soția lui Gabi Stangau trece cu greu prin suferința cauzata de moartea lui! Diana Berințan merge la locul in care a murit, și in care l-a vazut ultima data pe soțul ei, de fiecare data cand are o ocazia. Deși incearca din rasputeri sa fie puternica, Diana Berințan a clacat de aceasta data!

Eugenia Șerban, la capatul puterilor din cauza fiului dependent de droguri de la 16 ani: „Am luat ordin de protecție pentru ca imi doresc sa traiesc”

15:46, 15.03.2024 - De aproape 14 ani, Eugenia Șerban trece prin momente grele, dupa ce fiul sau a devenit dependent de droguri. Actrița s-a temut pentru viața ei și a cerut ordine de protecție.Timp de 14 ani, Eugenia Șerban a tacut și nu a vorbit despre situația dureroasa prin care trece din cauza fiului dependent de…


Ce parere ai despre aceasta stire?