Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brigada Infanterie Motorizată din Bălţi are o nouă conducere

Publicat:

NEWS ALERT

este noul sef al din Balti. l-a prezentat astazi efectivului militar pe Nistreanu, care este locotenent-colonel si a detinut anterior functii in cadrul unitatii.

Totodata, in functia de sef al in cadrul Brigazii a fost numit , locotenent-colonel in rezerva.

Publika.md aminteste ca fosta conducere a din Balti a fost demisa, dupa ce un militar a decedat. Acesta a fost impuscat de un alt soldat. Cazul este cercetat de .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moldovean, prins cu un permis de conducere ucrainesc fals: L-a cumparat cu 600 de euro din Polonia

18:06, 18.04.2024 - Un moldovean este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un permis de conducere cu semne clare de falsificare. Cazul a fost inregistrat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord.

Tragedie la Balți: O fetița de 12 ani, gasita strangulata intr-o fașie forestiera

17:10, 15.04.2024 - O fetița de 12 ani a fost gasita strangulata intr-o fașie forestiera din proximitatea municipiului Balți. Cazul a avut loc pe data de 13 aprilie, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca toate circumstanțele acestei tragedii.

UPDATE: CNA a publicat detalii noi in cazul perchezițiilor de la Balți

14:25, 27.03.2024 - 14:08 // Ofițerii CNA continua efectuarea perchezițiilor la oficiile persoanelor implicate in comiterea infracțiunilor de trafic de influența și corupere activa, la moment fiind pornite 9 cauze penale. Pina la aceasta ora, in urma acțiunilor de urmarire penala au fost ridicate mai multe dispozitive…

(video) Nosatii, cu precizari despre misiunea de aparare la Chișinau, anunțata de Macron: Va fi reprezentata de o doamna locotenent-colonel

12:40, 12.03.2024 - Ministrul Apararii, Anatolie Nosatii, a venit cu mai multe explicații pe marginea Acordului dintre Guvernul Republicii Moldova si Guvernul Republicii Franceze, cu privire la cooperarea in domeniul apararii. Totodata, in cadrul emisiunii „ In Profunzime ”, oficialul a facut și precizari vizavi de declarația…

A furat caruciorul unui bebeluș ziua in amiaza mare: Cum au reușit oamenii legii sa prinda hoțul

13:55, 04.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce a furat un carucior de pe o strada din municipiul Balți. Cazul a fost inregistrat de catre angajații de la Inspectoratul General de Carabinieri.

Accident pe o strada din Balti: Un sofer a ajuns cu masina intr-un copac, apoi s-a rasturnat

11:25, 25.02.2024 - O mașina s-a rasturnat pe o strada din municipiul Balți. Cazul a avut loc pe data de 24 februarie. Preliminar, polițiștii au constatat ca șoferul nu a adaptat viteza corespunzatoare pentru efectuarea unei manevre.

Doua locuri pe podium pentru locotenent colonel Vasut Zaharia la Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne

10:05, 19.02.2024 - Jandarmeria Maramureș se mandrește cu o noua reușita sportiva a unui cadru militar, de data aceasta la șah. Este vorba despre locotenent colonel Vasut Zaharia, care in perioada 12-16 februarie a participat la Campionatul de Șah al Ministerului Afacerilor Interne reușind sa obțina doua locuri pe podium:…


Ce parere ai despre aceasta stire?