Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"BRAVO, AI STIL 2017": Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi în direct

Publicat:

Concurentele de la "Bravo, ai stil!" au incins hora pe "Ia-ti, mireasa, ziua buna". Atunci cand le-a invitat pe concurente in platou, Ilinca nu se astepta la asa ceva.

Toate fetele erau pregatite cu mesaje pentru mireasa Vandici, au facut repede hora pe "Ia-ti, mireasa, ziua buna" si, in loc de batic, prezentatoarea emisiunii a purtat pe cap o peruca.

"Aoleu, dar ce emotii am. M-ati facut sa plang acum pe final de saptamana. N-o sa am toate traditiile la nunta, doar asta din emisiune o sa fie momentul de "Ia-ti, mireasa, ziua buna".

Potoliti-va, gata, nu-mi mai faceti surprize",…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 1 mai 2024. Liviu și Delia au intrat in direct dupa ce au lipsit in timpul emisiei. Ce au transmis de ziua lor

17:20, 01.05.2024 - Liviu și Delia au implinit o luna de relație. Cei doi au caștigat task-ul „Mare ate cheama la ea!” și au fost chiar de ziua lor aniversara la mare. Cei doi au anunțat ca din cauza aglomeranției din trafic nu au putut ajunge la emisiune, insa se bucura de timpul pe care il petrec in afara casei Mireasa.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Cum a reacționat Ilinca Vandici atunci cand a primit propunerea de a prezenta emisiunea alaturi de Teo Trandafir. „Nu m-am gandit niciodata”

13:15, 24.03.2024 - Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut in ultimul an o pauza de pe micul ecran, iar din 11 martie cele doua modereaza emisiunea ”Follow us!”, de luni pana joi la Kanal D2. Ilinca a vorbit despre acest proiect, dar și despre cum a primit propunerea de a colabora cu Teo.„Imi era dor. Au fost cateva luni…

Mireasa. Alex Velea, show in casa! Concurentele au fost uimite cand l-au vazut / VIDEO

15:25, 11.03.2024 - Alex Velea a facut un adevarat show in casa Mireasa! Artistul a fost prezent la petrecerea care a avut loc sambata, pe data de 9 martie 2024. Concurentele au fost uimite cand l-au vazut și au petrecut alaturi de concurenți. A fost o atmosfera de nedescris pentru ei. Iata imagini de la eveniment!

Power Couple Romania, 19 februarie 2024. Motivul pentru care Ana Ionescu a izbucnit in lacrimi. Concurenta nu s-a putut controla: "Cat de dobitoaca sunt..." / VIDEO

00:00, 20.02.2024 - Pentru Ana Ionescu, proba schimbarii roții de rezerva la inalțime a inceput bine, insa, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat. Dani Oțil a fost nevoit sa opreasca proba. Iata ce s-a intamplat, de fapt.

Mireasa. Direct din culise. Concurenții, surpriza muzicala pentru iubitele lor. Cum au reacționat fetele din casa: "Ce frumos!" / VIDEO

14:15, 14.02.2024 - Astazi, de Valentine's Day, concurentele din casa Mireasa au fost invitate la balcon pentru a se bucura de surpriza oferita de baieți cu cazia sarbatoririi iubirii. Raluca a fost complicea concurenților care au dorit sa iși surprinda iubitele in aceasta zi speciala pentru indragostiți. 

Mireasa. Direct din culise. Antonia, surpriza de proporții, in urma conflictului dintre ea și Andrada. Ce i-au trimis susținatorii / VIDEO

14:36, 08.02.2024 - Antonia a trecut prin momente tensionate, in ediția de aseara de la Capriciile iubirii, atunci cand a decis sa plece din platou. Astazi, concurenta s-a trezit cu o surpriza, la Mireasa. Direct din culise, atunci cand Raluca Preda i-a spus ca a primit un cadou din partea fanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?