Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Brad Pitt, dezvăluiri sincere despre dependența de alcool: „Toți greșim”

Publicat:

Este unul dintre cei mai iubiți actori din lume și nu doar o data a fost fruntaș in topul celor mai sexy barbați din toate timpurile. Deși pare perfect la prima vedere, ei bine, , caci despre el este vorba, a avut un mare, mare defect, care ar fi pus pe fuga toate femeile pe care le-ar fi intalnit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Angelina Jolie a facut noi dezvaluiri despre 'idolul femeilor', Brad Pitt: 'Are o istorie a abuzurilor fizice!'

20:55, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016", relateaza NEWS.RO.

Angelina Jolie face noi acuzații impotriva lui Brad Pitt: Abuzurile fizice ar fi a inceput cu mult inainte de 2016

17:30, 06.04.2024 - Batalia juridica dintre Angelina Jolie si Brad Pitt continua. Joi, actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a afirmat ca "istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016".

Dependența, o consecința a traumelor din copilarie?

11:00, 31.03.2024 - Deși in societatea de astazi, atunci cand vorbim despre dependențe, primele dintre ele care ne vin in minte sunt cele de droguri și de alcool, in realitate spectrul adicțiilor este mult mai larg. De la mancare, țirgari, jocuri de noroc și chiar munca, toate acestea se pot transforma ușor in dependențe…

Vladuța Lupau, dezvaluiri sincere despre greul prin care a trecut inainte sa devina celebra: „Mai mult de 50 de lei pe saptamana nu am primit niciodata”

12:15, 08.03.2024 - Indragita artista Vladuța Lupau a facut dezvaluiri despre modul in care se descurca cu banii atunci cand nu era celebra. Iata cat cheltuia vedeta pe zi și ce primea de la parinții sai!Pe vremea cand era studenta in Cluj, artista ducea o viața modesta. Parinții ei nu i-au alocat un buget prea mare, iar…

Dependența de alcool, punctul de cotitura. Psihiatru: „De la euforie la depresie e un pas mic“

02:25, 21.02.2024 - Consumul de alcool este o reala problema la nivel național, iar medicii susțin ca dependența se poate instala in orice moment și la orice varsta. Totodata, vindecarea este un proces greoi, ce implica foarte mult efort.

Acces Direct. Dezvaluiri șocante despre antrenorul de șah, cel care i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-au ucis pe profesorul disparut: „I-a dat un pumn de l-a lasat lat”

20:00, 13.02.2024 - Antrenorul de șah al lui Bogdan i-a acuzat pe Anișoara și cei doi copii ca l-ar fi ucis pe profesorul disparut și ca i-ar fi ascuns trupul. Un telespectator susține ca are ai multe informații despre el și ca, de fapt, barbatul este o fire conflictuala.

Giulia și Vlad Huidu, dezvaluiri sincere dupa participarea la America Express. „Soția mea are tendința sa fie cicalitoare”

17:55, 13.02.2024 - Giulia și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doi copii și o casnicie așa cum și-au dorit. Chiar daca in familia lor nu a fost intotdeauna totul lapte și miere, aceștia au reușit de fiecare data sa treaga peste probleme. Cei doi și-au deschis sufletul și…

Unde a disparut Fulgy, de fapt. Ionița de la Clejani, dezvaluiri inedite despre fiul sau

14:01, 06.02.2024 - Fulgy a fost un nume controversat in showbizul romanesc in urma cu ceva timp, insa fiul lui Ionița de la Clejani s-a retras din lumina reflectoarelor. Artistul a dezvaluit ce s-a intamplat cu el, de fapt. Fugly s-a mutat in Dubai sa studieze In urma cu ceva timp, Fulgy se afla mereu in gura presei din…


Ce parere ai despre aceasta stire?