Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOTOȘANI - SEPSI 1-1 // Csaba Laszlo, dezlănțuit: „Le-am spus de 100.000 de ori să nu pasezi la portar de acolo” + „Nu știu de unde învață copiii ăștia”

Publicat:

(55 de ani), antrenorul lui Sepsi, a comentat egalul echipei sale impotriva celor de la FC Botoșani, scor 1-1. Desfașurarea partidei  „Am controlat jocul. Daca nu faceam acea greșeala, Botoșani juca pana maine și nu marca niciun gol. Echipa mea a evoluat bine, așa trebuie sa joci, numai ca am facut o greșeala. Le-am spus de 10.000 de ori sau de 100.000 de ori ca de acolo nu pasezi la portar. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andra Maruța iși invața copiii de la o varsta frageda sa fie oameni responsabili! Cei doi primesc cate un mic task inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa alaturi de David și Eva / PAPARAZZI

22:50, 19.04.2024 - Are o cariera de succes, dar nu iși scapa din ochi cei doi copii. Andra Maruța pare ca se imparte cu brio intre planul profesional și viața de familie, iar atunci cand are puțin timp liber, ii ia pe cei mici inclusiv la cumparaturi. Cum a fost surprinsa, de curand, alaturi de David și Eva.

UTA – FCU 3-2 | Mircea Rednic: „Ma bucur ca am reușit sa-i blocam“

17:46, 02.03.2024 - Antrenorul formației UTA Arad, Mircea Rednic, considera ca meciul cu FCU a fost dificil, cu emoții, dar ca victoria a fost meritata. Acesta s-a aratat incantat de faptul ca baieții sai au avut reacție dupa „dușul rece“ din meciul cu Rapid. VEZI VIDEO! Superliga, etapa 29 Vineri, 1 martie: Poli Iași…

Bernd Storck spera ca Sepsi va fi ajutata de meciurile indirecte și va intra in play-off: „Trebuie sa vedem ce vor face și adversarii”

20:20, 29.02.2024 - Bernd Storck (61 de ani), antrenorul celor de la Sepsi OSK, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei lui in meciul cu Botoșani, scor 2-1, in runda #28 din Superliga. Bernd Storck este fericit ca elevii lui au controlat partida cu moldovenii și spera ca Sepsi se va clasa pe locul 6 la sfarșitul sezonului…

Gripa da tarcoale in școli: APEL catre parinți sa NU iși duca copiii bolnavi la cursuri

16:30, 07.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica saptamana trecuta din cauza gripei. Motiv pentru care și la nivelul județului Botoșani au fost transmise o serie de recomandari de catre Direcția de Sanatate Publica (DSP).

Zeci de elevi clujeni vor invața despre fizica particulelor de la cercetatorii CERN: „La școala, copiii nu intra in contact cu fizica contemporana”

15:35, 07.02.2024 - 36 de elevi clujeni vor avea ocazia sa iși aprofundeze cunoștiințele despre fizica particulelor, in cadrul unui masterclass internațional care ii va ajuta pe cei mici sa se familiarizeze cu acest domeniu.


Ce parere ai despre aceasta stire?