Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bordea, Bordea, ai revenit la „iUmor” și l-ai lăsat pe Capatos fără coprezentator? „A venit băiatul cu siliconul! Dar aveți un singur tub, că ea are... două! Băgați într-unul că-l folosesc doar de Revelion!”

Publicat:

este invitatul special al serii la „iUmor”, actorul venind cu „directive de acasa” și cu un numar savuros de stand-up! Jurații l-au primit cu nerabdare in scena, acolo unde actorul se simte in largul lui, iar publicul l-a aplaudat chiar inainte de a incepe reprezentația.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Reacție furibunda a unuia dintre jurații iUmor, dupa ce a fost concediat: 'M-am simțit umilit, batjocorit, neimportant'

11:56, 27.05.2024 - In 2022, dupa plecarea lui Mihai Bendeac din juriul emisiunii iUmor, Costel Bojoc a fost cel care l-a inlocuit pentru o scurta perioada in audițiile sezonului 13 – o experiența pe care o regreta și acum. In calitate de jurat permanent, comediantul a acceptat cu bucurie propunerea de a lucra alaturi…

Madalina Mihai a caștigat marele premiu și trofeul in finala sezonului 16 iUmor. Ce au spus jurații: „Nu ți-am simțit emoțiile”

11:45, 27.05.2024 - Madalina Mihai, al carei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul sa-i acorde votul de incredere, ci și publicul, care nu a ramas indiferent la prestația acesteia pe parcursul intregului sezon, a caștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de Euro.

Ei sunt finaliștii sezonului 16 iUmor. Cine sunt concurenții care au ramas in competiție pentru trofeul iUmor și pentru premiul in valoare de 20.000 de Euro

14:25, 23.05.2024 - iUmor sezonul 16 se apropie de marea finala! Ultima ediție a show-ului jurizat de Delia, Cheloo, Catalin Bordea și Cosmin Natanticu va fi difuzata duminica, 26 mai, iar finaliștii vor da tot ceea ce au mai bun, pentru a caștiga atat trofeul, cat și marele premiu in valoare de 20.000 de Euro. 

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Un copil de 14 ani și-a recapatat vederea, dupa un chin care a durat cinci ani: „Pleoapa s-a lasat in jos“ VIDEO

12:20, 16.04.2024 - Un baiat de 14 ani din Galați și-a recapatat vederea, in urma unei intervenții chirurgicale complexe, facuta de o echipa de medici de la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iasi. Baiatul a fost operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Emil Rengle a trecut de la Pro TV la Antena 1. In ce emisiune va aparea și ce ii spune Delia: „Ai fost foarte mișto, ești bun pe treaba asta”

12:45, 30.03.2024 - Emil Rengle e dansatorul care a caștigat „Romanii au talent” in 2018. Dupa victoria in show, el a avut mai multe apariții la Pro TV, insa acum surprinde cu momentul lui din cadrul unei emisiuni de la postul concurent, de la Antena 1. Duminica, de la 20.00, „iUmor – Alege comedia”, sezonul 16 revine…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Bunica lui Catalin Bordea: „Trebuie sa iți iei o femeie care are copil!”. De ce i-a oferit acest sfat și ce a dat de ințeles despre fosta lui soție / VIDEO

18:30, 04.03.2024 - Bunica lui Catașin Bordea i-a oferit un sfat prețios comediantului. Femeia care l-a crescut a vorbit despre viitoarea lui iubita, dar și despre fosta soție. Iata de ce i-a oferit acest sfat juratului de la iUmor, dar și ce a dat de ințeles despre fosta lui partenera de viața!


Ce parere ai despre aceasta stire?