Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BOMBĂ în familia lui Whitney Houston! Fiica artistei, ÎNSĂRCINATĂ? Vezi ce gest NEBUNESC vrea să facă!

Publicat:

se va rasuci in mormant cand va afla asta. Fiica ei se pare ca ar aștepta un copil chiar de la fratele ei, , baiatul adoptat de familia artistei.

La doar 19 ani, se pare ca este insarcinata cu fratele ei, , adoptat de familia Houston acum mai bine de 20 de ani. Dezvlauirea a fost facuta de , care scrie ca tanara nu a primit deloc bine vestea. Ba mai mult, aceasta ar avea mari probleme cu alcoolul și cu drogurile și, de cand a aflat ca este insarcinata a fost auzita de apropiații ei amenințand…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele Loredanei Chivu și fostul partener! Barbatul nu se lasa și "ataca" familia blondinei

22:50, 19.04.2024 - Scandalul dintre Loredana Chivu și fostul partener este departe de a se termina. Dupa ce barbatul i-a deschis nenumarate procese blondinei și a executat-o silit, acum ii "ataca" și familia. Ce s-a intamplat in procesul dintre fratele fostei asistente tv și fostul iubit.

Percheziții la Aeroport: Fiica deputatei PAS spune ca familia sa a devenit jertfa justiției televizate

11:46, 09.04.2024 - Inspectorul vamal Diana Cazacu, fiica deputatei PAS Victoria Cazacu, care are statut de banuit in dosarul de corupție de la postul poliție de frontiera de la Aeroportul Internațional Chișinau, spune ca atit ea, cit și familia sa a devenit jertfa justiției televizate. Declarațiile au fost facute in cadrul…

Familia soților uciși in Bran, amenințata de tatal criminalului. Conflictul continua și la un an de la tragedie: ”O sa ajung langa fratele meu”

11:10, 04.04.2024 - Cazul crimei sangeroase din Bran continua cu dezvaluiri halucinante! In urma cu un an, Nicu și Alexandra au fost uciși de un vecin. La mai bine de un an distanța, se pare ca acest conflict continua. Familia victimelor ar fi fost amenințata cu moartea de tatal criminalului.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

(video) Femeia care și-a pierdut soțul, fiica insarcinata și 2 nepoți in accidentul de la Orhei cere dreptate: „Șoferul cu Lexus-ul nici nu a fost interogat”

13:05, 05.03.2024 - Durere de nedescris in familia persoanelor decedate in cumplitul accident produs in vara anului 2023, la Orhei. Mama tinerei insarcinate, care a decedat in urma impactului, alaturi de fiul mai mare și tatal ei, a marturisit, intr-un interviu cu Adrian Prodan, ca nu e zi sa nu-i planga pe cei dragi,…

Doliu in familia lui Snoop Dogg. Fratele celebrului artist a murit la varsta de doar 44 de ani

09:30, 17.02.2024 - Vești proaste pentru fanii lui Snoop Dogg! Artistul trece prin momente cuplite in aceasta perioada, caci fratele sau a murit. Acesta s-a stins din viața la varsta de doar 44 de ani, iar artistul este devastat de murere. Dupa vestea tragica, Snoop Dogg a transmis un mesaj emoționant.

Tragedie in Palermo: Un barbat din Altavilla Milicia credea ca familia sa era posedata și i-a ucis intr-un ritual de exorcizare

13:30, 12.02.2024 - Un italian de 54 de ani din Altavilla Milicia, Palermo, a ucis prin „ritual de exorcizare” soția și cei doi copii, crezand ca aceștia erau posedati de diavol.Fiica lor de 17 ani, care a supraviețuit, a relatat autoritaților ca tatal ei s-a trezit intr-o noapte susținand insistent ca diavolul se afla…


Ce parere ai despre aceasta stire?