Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bolnavii care ajung la ATI pot dezvolta afecţiuni psihologice (STUDIU)

Publicat:

Dintre persoanele care au trecut prin boala, dar cu forme mai grave, unele raman cu sechele neurologice si pulmonare.. Specialistii atrag atentia asupra importantei monitorizarii starii de sanatate si dupa externare, transmite tvrmoldova.md.

Studii recente realizate in arata ca bolnavii care ajung la ATI pot dezvolta afectiuni psihologice.

are 64 de ani. In luna februarie s-a infectat cu noul coronavirus, a fost internata timp de 3 saptamani in sectia de , iar acum are nevoie de recuperare la Clinica de Geriatrie de la Spitalul "C.I.Parhon"…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

A aparut Registrul Național Unic al Pacienților Arși. Va ajuta medicii sa acceseze istoricul și dosarele pacienților cu arsuri grave

17:45, 16.04.2024 - Clinica de Chirurgie Plastica, Microchirurgie Reconstructiva și Arsuri din Spitalul "Grigore Alexandrescu" a inființat Registrul Național Unic al Pacienților Arși, care va centraliza date despre arsurile la copii și adulți, a transmis prof. dr. Dan Mircea Enescu, reprezentant al acestei clinici.

Mai pot fi consumați cartofii incolțiți? Specialiștii dezvaluie ce substanțe nocive dezvolta leguma preferata a romanilor

22:55, 05.04.2024 - Toți cartofii conțin toxine naturale numite glicoalcaloizi: solanina și chaconina. Aceste substanțe chimice sunt prezente in cantitați mici și nu reprezinta un pericol major. Cu toate acestea, cand cartofii incep sa incolțeasca, nivelul de glicoalcaloizi crește

Candidatul AUR pentru Primaria Constanța, delir in direct: ”Cine are depresie nu a luat destula bataie cand era mic”

13:00, 23.03.2024 - Ovidiu Cupșa a ironizat inițiativele care vizeaza sprijinirea persoanelor cu afecțiuni psihice, afirmand ca pe vremea sa, depresia se trata cu bataie. Candidatul AUR pentru Primaria Constanța, Ovidiu Cupșa , a starnit controverse prin declarațiile sale insensibile facute intr-o transmisiune live pe…

Condamnat pentru omor, dupa un accident pe trecere

18:50, 23.02.2024 - Un tanar din Aninoasa a fost condamnat vineri la 13 ani si 10 luni de inchisoare de o instanta a Tribunalului Hunedoara, care l-a gasit vinovat de comiterea infractiunii de omor, dupa ce, in decembrie 2022, acesta a lovit cu masina sase copii pe o trecere de pietoni din Petrosani, unul dintre ei decedand…

Studiu: Proteinele pot prezice cu 10 ani mai devreme cine va avea dementa

07:35, 14.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters, citat de news.ro.

Atenție! Scobitul in nas crește riscul de a dezvolta principala forma de demența din lume

23:10, 08.02.2024 - Un studiu recent a identificat o posibila legatura intre scobitul in nas și riscul crescut de a dezvolta Alzheimer, principala forma de demența din lume.Un studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea Griffith (Australia) a observat ca infecția cu Chlamydia pneumoniae in nervul olfactiv poate…


Ce parere ai despre aceasta stire?