Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bogdan Chirieac semnează ca acționar al companiei WBS Holding, controlată de brokerul Cristian Sima

Publicat:

a prezentat, miercuri, in exclusivitate, in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV un document din anul 2000 al companiei WBS  din , in care jurnalistul semneaza ca acționar al firmei.

, care a fugit din țara dupa ce a pierdut toți banii clienților sai, apare ca acționar in grupul acționarilor vechi, cu 84 de parți deținute, reprezentand 26,500 din capital.

Prin acest acord, proprietarii firmei declara ca sunt de acord sa le scada noilor acționari…

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Economiei semneaza acord cu producatorul american de drone la BSDA 2024

18:15, 18.05.2024 - Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, prin intermediul Societatii Carfil SA, subsidiara a companiei nationale Romarm SA, va semna, vineri 24 mai, un acord strategic de cooperare industriala cu producatorul american de drone militare si civile – Periscope Aviation, la Black Sea Defense…

Japonia si SUA semneaza un acord pentru dezvoltarea unui interceptor de rachete hipersonice

16:25, 15.05.2024 - Japonia si SUA au semnat miercuri un contract ce prevede dezvoltarea de catre cele doua tari, pana in 2030, a unui nou tip de racheta capabila sa intercepteze arme hipersonice, transmite France Presse, titreaza Agerpres.

Financial Times: Moldova sfideaza Rusia și semneaza un acord de securitate cu Uniunea Europeana

11:41, 14.05.2024 - Republica Moldova și UE intenționeaza sa semneze saptamana viitoare un acord de securitate, sporind cooperarea in sfera apararii, amenințarilor cibernetice și interferențelor externe la „niveluri fara precedent”, sfindand avertismentele Rusiei, scrie Financial Times, care prezinta in exclusivitate o…

MetaWealth și One United Properties semneaza un acord-cadru de 20 de milioane de euro

16:10, 07.05.2024 - Start-up-ul fintech MetaWealth si One United Properties anunța un acord-cadru de 20 de milioane Euro pentru apartamente de inchiriat, ceea ce va oferi investitorilor MetaWealth acces la proiecte rezidențiale premium construite de dezvoltatorul imobiliar nr. 1 din Romania.

Inteligența artificiala: Axel Springer semneaza un acord financiar cu Microsoft: „Va schimba modul de consum online”

19:55, 29.04.2024 - Grupul german Axel Springer, editorul tabloidului Bild, a anunțat luni ca iși aprofundeaza parteneriatul cu editorul de software Microsoft in domeniul inteligenței artificiale, primind o plata in schimbul punerii la dispoziție de conținut, potrivit AFP.

Țarile UE semneaza un acord mai aspru privind graul ucrainean in care sunt prevazute posibile tarife vamale

11:00, 29.03.2024 - Statele membre au semnat miercuri un acord crucial pentru prelungirea masurilor de liber schimb cu Ucraina pana in iunie 2025 Rezultatul negocierilor dintre statele membre UE și Ucraina reprezinta o poziție mai dura comparativ cu solidaritatea „cu orice preț” promisa națiunii distruse de razboi,…

Germania semneaza un acord cu Emiratele Arabe Unite pentru furnizarea de GNL pentru urmatorii 15 ani

15:40, 18.03.2024 - Emiratele Arabe Unite (EAU) vor vinde Germaniei un milion de tone metrice de gaz natural lichefiat (GNL) timp de 15 ani incepand din anul 2028, a anuntat luni compania energetica nationala din EAU.

Mai multe tari din UE sunt de acord sa cumpere munitie produsa in afara Europei pentru Ucraina

08:35, 27.02.2024 - Mai multe tari europene, printre care si Franta, sunt de acord cu achizitionarea de catre UE de munitie produsa in afara Europei pentru a sprijini in continuare efortul de razboi al Ucrainei, au declarat, la Paris, participantii la o intalnire dedicata su


Ce parere ai despre aceasta stire?