Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boc îi acuză pe consilierii USL că ”fură toate ideile”. PNL se revoltă: E hoț și mincinos

Publicat:

a facut o declarație care a aprins spiritele în lumea politica din Cluj-Napoca. A spus ca &"la fiecare proiect pe care îl am, vin și consilierii opoziției cu proiecte similare&".

&"Dupa ce am facut toata vara inventarul necesar desfasurarii acestui proiect, au venit și solicitarile din partea consilierilor locali din opoziție. Cum avem noi o idee, cum vin și ei&", a declarat Emil Boc, facând referire la inventarul cu cele necesare în școli și gradinițe.

&"In dimineata asta ne-a fost clar ca orasul nostru are la conducere un primar mincinos

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul redactor-șef Vice, Razvan Baltarețu, acuzat ca ar fi abuzat o colega, in urma cu 9 ani. Adina Florea: ,,Viața mea nu a mai fost niciodata la fel”

10:55, 22.05.2024 - Razvan Baltarețu, fostul redactor șef al publicației Vice este acuzat ca ar fi violat o colega in urma cu 9 ani. Adina Florea a facut totul public intr-o postare de pe pagina sa, dupa ce a vazut ca cel pe care il acuza de abuz a primit un premiu pentru activitatea publicației la care a profesat. ,,Io…

Emil Boc, la Transylvania Green Energy Forum: „La Cluj avem proiecte de peste 4,5 mld. euro care trebuie sa regandeasca din temelii toata structura energetica a orașului”

14:36, 21.05.2024 - Primarul Emil Boc a vorbit in deschiderea evenimentului dedicat energiei verzi, organizat la Cluj-Napoca in 21 și 22 mai, despre importanța implementarii proiectelor nepoluante și avantajoase financiar.

Boc: La Cluj orice discuție incepe cu educația. Acum aproape orice cartier al Clujului are școli ca cele din centru

12:51, 07.05.2024 - Primarul Emil Boc spune ca educația este cel mai bun antidot pentru problemele cu care se confrunta societațile și ca la Cluj-Napoca aceasta a fost pusa pe primul loc, investindu-se zeci de milioane de euro doar in infrastructura școlara.

VERDE de la CJ Cluj pentru trenul metroplitan. Tișe: „Trebuie sa avem aceasta varianta alternativa la mașina”

12:06, 29.04.2024 - Consilierii județeni ai Clujului au votat favorabil proiectul prin care forul administrativ județean se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca și cu alte șapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan și aloca 10 milioane de euro pentru obiectivul de investiții.

Ce consilieri anonimi și-a ales Boc pentru viitorul Consiliu Local. Raman pe scaun veteranii Tarcea, Constantea, Pop, Vișan, Chira și Vaida

14:30, 19.04.2024 - Primarul Emil Boc și-a ales lista cu consilierii locali pentru mandatul 2024 - 2028. PNL mizeaza pe 15 mandate, dar cu puțin noroc s-ar putea ajunge la 16 mandate.Astfel, consilierii eligibili pentru un mandat sunt urmatorii: Dan Tarcea, Ovidiu Florian, Florin Gliga, Loredana Pop, Ionuț Moldovan, Flavia…

Bolojan poate scoate la tabla politicienii din Cluj

08:00, 04.04.2024 - Oradea anunța ca va realiza al doilea pasaj de pe Calea Aradului. Clujul nu se poate lauda cu niciun pasaj, deși multe zone ar avea nevoie stringenta de așa o investiție, potrivit stiridecluj.ro. ”Cel de-al doilea pasaj ce se va construi din toamna acestui an va asigura fluența circulației in zona girației…

Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat ca a furat o piesa! Cum se apara artistul: „Sa plateasca...” / VIDEO

15:05, 29.03.2024 - Connect-R este acuzat ca a furat celebra piesa „Angela”! Cum se apara cunoscutul artist, dupa declarațiile facute de tanara cantareața Maria Alexandra Constantin, cunoscuta sub numele de scena Max Constant. Cum ar fi procedat el, de fapt, cand a venit vorba de producție.


Ce parere ai despre aceasta stire?