Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Boala parodontală poate crește riscul de disfuncții erectile

Publicat:

Disfuncțiile erectile sunt mai des intalnite la barbații care sufera de afecțiuni ale gingiei, potrivit unui raport care a analizat concluziile mai multor studii realizate in trecut. Acesta a fost publicat recent in '' of '', informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicamentul care reduce la jumatate riscul de progresie a cancerului

18:15, 03.06.2024 - Un medicament al GSK pentru mielomul multiplu Blenrep a redus aproape la jumatate riscul de progresie a bolii sau de deces, in comparatie cu tratamentele standard de ingrijire pentru cancerul de sange incurabil, potrivit datelor dintr-un studiu clinic in stadiu avansat prezentat duminica la o intalnire…

Poliția: limita de viteza, crește riscul producerii unui accident rutier

11:41, 30.05.2024 - Polițiștii din nordul țarii au stopat o mașina condusa de o femeie de 37 de ani din Balți. Aceasta se deplasa prin satul Sadovoe, municipiul Balți, cu viteza de 118 km/h, noteaza Noi.md. Șoferița urmeaza sa fie sancționata cu amenda de pina la 2500 de lei, cu suspendarea dreptului de a conduce vehicule…

Creste ingrijorarea privind atacurile asupra politicienilor germani, dupa ce o senatoare din Berlin a fost lovita in cap cu un obiect dur

13:21, 08.05.2024 - Senatorul si fostul primar al orasului Berlin, Franziska Giffey, a devenit cea mai recenta victima dintr-o serie de atacuri asupra politicienilor germani, un barbat lovind-o din spate cu un obiect greu in timp ce vizita o biblioteca locala, potrivit unui comunicat al politiei transmis miercuri, relateaza…

Rusia susține ca e in confruntare deschisa cu Occidentul și ca iși va crește numarul de rachete

17:51, 06.05.2024 - Rusia va trebui sa-si mareasca arsenalul de rachete pentru a descuraja Occidentul, in contextul in care Moscova este acum in confruntare deschisa cu SUA si aliatii lor, a declarat luni un diplomat rus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

Cum au ajuns romanii mari consumatori de fast-food. Nutriționist: „Crește riscul de apariție a obezitații”

06:05, 28.03.2024 - Produsele de tip fast-food au devenit, in ultimii ani, o adevarata moda in randul romanilor. Astfel, foarte multe persoane apeleaza la acest timp de alimentație care, cu timpul, poate avea efecte negative asupra organismului.

Postul intermitent cu peste 16 ore de pauza alimentara crește cu 91% riscul de deces cardiovascular

16:55, 26.03.2024 - Un studiu efectuat pe peste 20.000 de adulți a constatat ca cei care au urmat un program de post intermitent cu limitarea consumului de alimente la mai puțin de opt ore pe zi au avut un risc cu 91% mai mare de deces din cauza bolilor cardiovasculare, potrivit American Heart Association.


Ce parere ai despre aceasta stire?