Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BNR nu se PRIPEȘTE! Anunț pentru ROMÂNII care cer AMÂNAREA plăților ratelor bancare

Publicat:

BNR nu cade prada panicii generate de coronavirus și anunța ca doar la nevoie se vor gasi soluții pentru reeșaloanarea  ratelor romanilor.

Bancile gasesc solutii pentru ce putin urmatoarele 2-3 luni de a depasi aceasta situatie, iar daca va fi nevoie vom ajuta si noi la gasirea unei scheme de inlesnire a rambursarii ratelor, a declarat, miercuri, la Digi 24, purtatorul de cuvant al a Romaniei (BNR), .

Citește și: VIDEO O romanca BLOCATA la granița amenința romanii: 'Voi o sa muriți! Voi sunteți caini pentru noi! Handicapaților! Romani proști'

"Am…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANPC pierde doua procese cu bancile și caștiga unul in scandalul ratelor la credite

17:56, 19.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Instanțele romanești au luat primele decizii in procesele declanșate dupa ce ANPC a decis, in mai 2023, sa amendeze 19 banci pentru practici comerciale incorecte sau inșelatoare la adresa clienților persoane fizice. Primele decizii in cazul proceselor dintre ANPC și banci Bancile…

Romanii iau cu asalt bancile. Cat este rata medie pentru un credit ipotecar

23:35, 08.04.2024 - Evoluția pieței de creditare in primul trimestru al acestui an a fost una favorabila, marcata de o continuare a interesului puternic pentru achizițiile imobiliare vazut inca de la sfarșitul lui 2023.

Bancile trebuie sa actualizeze ratele romanilor! Modificari pentru oamenii care au luat credite

20:00, 01.04.2024 - Romanii care s-au imprumutat de la banci vor plati rate mai mici, de la 1 aprilie 2024. Dar nu cu mult mai mici. De ce? Pentru ca indicele IRCC a scazut, intr-adevar, dar aproape insesizabil. Diferenta va fi, deci, de doar cativa lei. IRCC, la 5,90% Indicele a scazut pentru prima data dupa trei trimestre…

Recomandarile unui oficial al BNR. Cum ar putea romanii sa economiseasca bani: „Refolosiți niște lucruri. Deja traiti cu mult peste posibilitati!”

03:00, 28.03.2024 - Un oficial al BNR spune cum ar putea romanii sa economiseasca sume de bani. Totodata, acesta trage un semnal de alarma privind traiul pe care il duc mulți dintre cetațeni , starnind un val de reacții. Cum pot romanii sa economiseasca bani. Avertisment din partea unui oficial al BNR Valentin Lazea, economist-sef…

Soluții de bricolaj care trec testul timpului, fabricate in Romania. „Ce foloseau la casele vechi de arata impecabil, nu ca astea noi?“

07:20, 16.03.2024 - Romanii care fac renovari, restaurari sau construcții ale propriilor case cauta alternative la noile metode de zugraveala, varuiala sau tencuiala. Oamenii sunt nemulțumiți de ce se gasește pe piața și vor sa faca lucruri ca altadata, frumoase și caștigatoare in lupta cu timpul.

Tezaurul de la Moscova. Ce șanse sunt ca Romania sa induplece Rusia „Dar ce v-a venit sa ni-l dați tocmai noua?!”

11:41, 14.03.2024 - Parlamentului European de la Strasbourg dezbate, in premiera, returnarea tezaurului Romaniei. Traian Basescu susține insa ca tezaurul nu va fi returnat curand.PUTIN DESPRE TEZAUR: „NU SE GASEȘTE”„La rugamintea mea, de a da atentie returnarii tezaurului Romaniei depus la Moscova in timpul Primului Razboi…

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu: Avem o problema fiscala majora și se duce și in deficit. Nici sa taiem cheltuieli, nici sa majoram impozite. De unde atunci?

09:26, 16.02.2024 - Pentru ca statul cheltuie peste ce aduna in vistierie, Romania are o problema uriașa cu deficitul bugetar, spune guvernatorul Bancii Naționale, Mugur Isarescu. Romanii nu vor nici taxe mai mari și nici ca statul sa-și reduca drastic cheltuielile. Problema deficitului este și motivul pentru care BNR…

De ce platesc romanii cele mai mari rate bancare din UE. „Bancile imprumuta statul, le doare in cot de restul clienților!”

20:00, 12.02.2024 - Paradoxal, deși bancile romanești sunt cele mai profitabile la nivel european, romanii au cele mai scumpe credite bancare. Intr-un interviu pentru „Adevarul”, profesorul universitar Bogdan Glavan explica de ce avem cele mai mari rate și cum sunt afectate economia și populația


Ce parere ai despre aceasta stire?