Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blue Wolf și Google IT. Israelul implementează un program extins de recunoaștere facială în Gaza

Publicat:

Numerosi palestinieni si palestiniene din sunt tinta unui program secret de recunoastere faciala - - al armatei israeliene, care colecteaza imagini ale persoanelor fara consimtamantul acestora in scopul unei supravegheri generalizate a populatiei, dezvaluie NYT.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Orientul Mijlociu e un butoi cu pulbere, iar americanii vor sa intervina decisiv: Hamas sta tare pe poziție

15:36, 01.05.2024 - Statele Unite sunt 'determinate' ca Israelul si Hamas sa incheie 'acum' un acord de armistitiu, asociat cu eliberarea ostaticilor, dupa aproape sapte luni de lupte in Fasia Gaza, a declarat miercuri secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, transmite AFP, transmite Agerpres.

Fotbalistul roman din Israel: „Nu mi-e frica de nimic! Armata e puternica” » Concluzii dupa 3 luni in țara atacata noaptea asta de Iran

03:35, 14.04.2024 - Alexandru Rauța, fostul capitan al lui Dinamo, joaca de la inceputul acestui an in liga secunda din Israel, la echipa Bnei Shfaram, intr-un oraș aflat la doar 180 de kilometri de teatrul de razboi din Fașia Gaza # In contextul escaladarii tensiunilor cu Iran, Gazeta l-a intrebat pe mijlocașul de 31…

Israelul anunța ca retragerea trupelor din Fașia Gaza se incadreaza in pregatirea pentru etapa urmatoare a conflictului

22:06, 08.04.2024 - Israelul a anunțat ca a retra trupele din sudul Fașiei Gaza ca parte a pregatirilor pentru etapa urmatoare a conflictului cu Hamas. De asemenea, Israelul a anunțat ca peste 300 de camioane umanitare au intrat in Fașia Gaza.

Israelul a recuperat trupul unui ostatic ținut și ucis in captivitate de Hamas in Fașia Gaza

14:35, 06.04.2024 - Armata israeliana a anuntat sambata ca a recuperat in timpul noptii trupul unui ostatic ținut prizonier de Hamas in Khan Yunis (sudul Fasiei Gaza). Acesta a fost ucis, potrivit israelienilor, in captivitate.

Experimentul secret al Israelului cu supravegherea in masa. NYT: Cisiordania este ințesata de dispozitive „Blue Wolf”

13:25, 30.03.2024 - Numerosi palestinieni si palestiniene din Fasia Gaza sunt tinta unui program secret de recunoastere faciala - Blue Wolf - al armatei israeliene, care colecteaza imagini ale persoanelor fara consimtamantul acestora in scopul unei supravegheri generalizate a populatiei, dezvaluie intr-o ancheta jurnalistica…

Conflictul din Gaza alimenteaza efortul de recrutare al jihadiștilor din Europa

15:10, 19.03.2024 - Numarul tot mai mare de victim ale razboiului declanșat de Israelul in Fașia Gaza dupa atacul Kamas din 7 octombrie anul trecut, sunt folosite jihadiști pentru a recruta urmatoarea generație de militanți in UE.

Israelul a intrat in Fașia Gaza fara a-și pregati in prealabil operațiunile, spune un general israelian in rezerva

12:10, 06.03.2024 - Un general israelian in retragere a acuzat armata israeliana ca acționeaza la sol in Fașia Gaza fara planuri pregatite in prealabil, fapt care pune in pericol operațiunile și soldații, relateaza Jerusalem Post.

Autoritatile din Gaza acuza Israelul ca a deschis focul si a ucis peste 100 de palestinieni care asteptau ajutoare

16:35, 29.02.2024 - Autoritatile sanitare din Fasia Gaza au afirmat, joi, ca un atac israelian asupra unor persoane care asteptau ajutor umanitar in apropierea orasului Gaza a provocat moartea a 104 palestinieni si ranirea altor 280, in timp ce un spital din Gaza a anuntat ca a primit 10 cadavre si zeci de pacienti raniti,…


Ce parere ai despre aceasta stire?