Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Blondele poate că au parte de mai multă distracţie, dar tot brunetele rămân preferatele bărbaţilor

Publicat:

Un sondaj realizat de site-ul de intalniri IllicitEncounters in randul membrilor interesati de o aventura extraconjugala, a relevat ca barbatii percep brunetele drept iubite mai pricepute si mai pasionale decat blondele.

Jumatate din respondenti au fost de parere ca tot brunetele sunt mai dispuse decat blondele sau roscatele sa incerce lucruri noi in dormitor, iar 54% au considerat ca blondele sunt cele mai infidele partenere de viata, urmate de brunete si de roscate.

In cadrul sondajului, 9 din 10 participanti au mentionat ca experienta sexala este mai buna atunci cand persoana

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Singuri acasa, de sarbatori! Jumatate dintre parinții plecați la munca nu vor fi alaturi de copiii lor de Paști.

13:40, 29.04.2024 - Peste 70.000 copii din regiunea de Nord-Vest nu iși vor vedea parinții de Paști. Situația este și mai grava in nord-estul și sudul țarii, unde numarul copiilor singuri de sarbatori depașește 250.000.

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna

14:15, 12.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE. Potrivit sursei citate, 7% dintre romani considera ca situatia economica este foarte buna, procente peste medie…

Jumatate dintre romani considera ca situatia economica este mai degraba buna

16:01, 11.04.2024 - Jumatate dintre romani considera ca situatia economica actuala din regiunea lor este mai degraba buna, in timp ce 13% sunt de parere ca este foarte proasta, conform unui Eurobarometru al CE.

Distracție inconștienta pe o șosea din Suceava. Adolescenți ieșiți pe jumatate dintr-o mașina, filmați in trafic VIDEO

15:36, 09.04.2024 - Cațiva adolescenți au fost filmați de un șofer in timp ce ieșeau pana la brau pe geamurile unui autoturism care se deplasa cu viteza pe o șosea din Suceava. Ei nu par sa conștientizeze ca gestul lor teribilist s-ar fi putut incheia cu o tragedie.

Horoscop 19 martie 2024. Zodia care este atrasa intr-o capcana

07:10, 19.03.2024 - Astrologii au adus horoscopul zilei de marți, 19 martie. Astfel, am aflat ca unele zodii vor avea parte de o zi de foc, pe cand altele vor putea petrece clipe relaxante chiar și la birou. BERBEC Horoscop 19 martie 2024. Este o zi buna pentru activitați sportive si de creație. Unii nativi vor avea chef…

Culise și calcule politice pentru alegerile din 9 iunie. Situația in Coaliție, rezolvata pe jumatate | ANALIZA

07:00, 13.03.2024 - PSD și PNL au rezolvat pe jumatate situația candidaturilor pentru europarlamentare, insa locurile care depind exclusiv de o performanța electorala inca sunt negociate, la fel ca și soluția pentru Primaria Capitalei, unde ar putea fi candidaturi separate.

Directoarea unei gradinițe, prinsa cu o avere nejustificata de peste jumatate de milion de lei: Risca sa-și piarda funcția

15:30, 29.02.2024 - Directoarea unei instituții din Chișinau a fost depistata cu o avere nejustificata de peste jumatate de milion de lei. Persoana supusa controlului risca sa fie decazuta din dreptul de a exercita o funcție publica și de demnitate publica.


Ce parere ai despre aceasta stire?