Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Biolog american: "Leacul împotriva cancerului ar putea fi disponibil în următorii doi ani"

Publicat:

Un vaccin sau un medicament, care sa combata cancerul la oameni, ar putea fi disponibil in urmatorii doi ani, a declarat omul de stiinta, intr-un interviu recent acordat.

"Daca suntem putini norocosi, medicamentele vor putea fi disponibile in urmatorii doi ani. Nu cred ca vom astepta 10-15 ani pentru acest lucru", spune Watson.

Biologul american este castigatorul pentru Fiziologie si Medicina in 1962, distinctie acordata pentru contributia sa semnificativa la descoperirea structurii ADN-ului uman.
El si-a scos trofeul la licitatie anul trecut, pentru a gasi…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Kramer, dezvaluiri cutremuratoare. Vedeta Seinfeld, Michael Richards, a vorbit despre lupta impotriva cancerului

00:30, 24.05.2024 - Michael Richards, starul din Seinfeld, a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer și a fost nevoit sa se supuna unei intervenții chirurgicale pentru a i se extirpa intreaga prostata, in caz contrar riscand sa moara in cateva luni.

Un cetatean american a fost retinut la Moscova pe motiv ca i-ar fi injurat pe politisti

10:45, 14.05.2024 - Un cetatean american a fost retinut pentru 10 zile de un tribunal rus pentru ca ar fi utilizat un limbaj obscen in timpul unei perchezitii efectuate de politie in apartamentul sau, a relatat marti ziarul rus Kommersant.

Razboi in Ucraina, ziua 804. Un soldat american a fost arestat in Rusia

10:50, 07.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 804. NATO, UE si SUA au calificat drept iresponsabile exercitiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anuntate de Moscova, care si-a motivat aceasta decizie in urma declaratiilor unor oficiali occidentali si implic

China denunța sancțiunile SUA impotriva companiilor chineze ce ajuta Rusia

17:40, 02.05.2024 - China a afirmat ca va lua “masurile necesare” dupa anuntarea de catre Washington a unor noi sanctiuni menite sa paralizeze capacitatile militare si industriale ale Rusiei prin pedepsirea companiilor chineze care ajuta Moscova sa faca rost de arme pentru razboiul sau impotriva Ucrainei, informeaza joi…

„Șanse reale pentru un leac”. Primele vaccinuri impotriva cancerului sunt testate la Londra

11:41, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat in aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian.

Inca un atentator de la Crocus face apel impotriva arestului preventiv

13:30, 03.04.2024 - Un alt membru al familiei Islomov a facut recurs impotriva hotararii de arest preventiv in dosarul privind atentatul de la Crocus City Hall. Deocamdata, nu a fost stabilita data exacta pentru audierea sa in recurs. Un al treilea membru al familiei Islomov, Dilovar Islomov, a facut recurs impotriva…

Aliații lui Putin cer reinstituirea pedepsei cu moartea dupa masacrul din Moscova. Ar putea fi folosita inclusiv impotriva disidenților

10:50, 25.03.2024 - Acoliții lui Putin, aflați in poziții de rang inalt in cadrul regimului de la Kremlin au inceput sa ceara reinstituirea pedepsei cu moartea in Rusia, dupa masacrul comis de teroriștii ISIS la concertul din Moscova, vineri, relateaza The Moscow Times.

Șoigu, vizita in Crimeea. Ministrul rus al apararii a cerut consolidarea mijloacelor de protecție impotriva dronelor ucrainene

13:45, 17.03.2024 - Ministrul apararii rus Serghei Soigu a vizitat sambata peninsula ucraineana Crimeea cu prilejul marcarii a 10 ani de la "reunificarea" cu Rusia, asa cum califica Moscova anexarea ilegala a acestui teritoriu ucrainean in 2014.


Ce parere ai despre aceasta stire?