Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Billie Eilish a renunțat la hainele largi și le-a făcut fanilor o mărturisire neașteptată

Publicat:

a dat startul turneului mondial „?” oferindu-le fanilor o imagine șocanta cu ea dezbracata pana la sutien. De fapt, a vrut sa transmita un mesaj puternic. Cantareața de 18 ani, cunoscuta nu doar pentru muzica ei, ci și pentru stilul ei vestimentar non-conformist și pentru hainele largi pe care obișnuiește... -ul a renunțat la hainele largi și le-a facut fanilor o marturisire neașteptata apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inna și-a anulat cele doua concerte pe care urma sa le susțina in Kazakhstan! Reacția fanilor a fost neașteptata: ”Sa le fie rușine...” / FOTO

17:10, 28.04.2024 - Inna le-a dat o veste proasta fanilor! In urma unor probleme, artista a fost nevoita sa iși anuleze cele doua concerte pe care urma sa le susțina in Kazakhstan! O mulțime fani au avut o reacție neașteptata in urma anunțului Innei. Iata care a fost motivul.

Irina Loghin da din casa! Cum reușește indragita artista sa-și mențina silueta de invidiat, la 85 de ani: la ce a renunțat

20:05, 15.04.2024 - Irina Loghin a renunțat la carneIrina Loghin nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre trucurile la care apeleaza pentru a arata cat mai bine la cei 85 de ani ai sai. Cantareața a marturisit ca are un stil de viața sanatos, de mai bine de 5 decenii, insa marele ei secret este faptul ca a renunțat la un…

Mireasa - Capriciile iubirii. Delia, afectata de comentariile fanilor, dupa ce s-a spus ca a intervenit in alte cupluri: „Nu am spart case”. Ce i-a spus Liviu, dupa acest moment

21:20, 11.04.2024 - Delia și Liviu au aflat ce cred oamenii de acasa despre ei, asta pentru ca au putut sa citeasca o parte din comentarii intr-un live pe YouTube. Printre mesajele de incurajare pentru cei doi, s-au aflat și alte reacții, unele dintre ele la adresa Deliei, acuzata ca a intervenit intre Liviu și Iuliana.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Situație neașteptata pentru Sore! Cantareața a uitat de vacanța din Maldive: ”Eu eram la manichiura”

15:25, 28.02.2024 - Sore iubește vacanțele și a avut numeroase calatorii in afara țarii. Cantareața a avut parte și de momente neplacute, cand a uitat de excursia in Maldive, alaturi de prietenele sale. Motivul? A trecut o alta data in calendat, astfel ca a fost ocupata in ziua zborului.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?