Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bill Gates explică felul în care ne va schimba viața inteligența artificială în următorii 5 ani

Publicat:
Bill Gates explică felul în care ne va schimba viața inteligența artificială în următorii 5 ani

Nu este un secret ca este optimist in ceea ce privește inteligența artificiala, dar acum este chiar și mai optimist. Acesta spune ca AI ne va ușura viața tuturor in urmatorii cinci ani, intr-un interviu pentru CNN, la de la Davos.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apare o noua inteligența artificiala revoluționara care 'da viața pozelor'

01:30, 21.04.2024 - Microsoft creeaza o inteligența artificiala care da viața pozelor. Gigantul tech dezvaluie VASA-1, un instrument care transforma o fotografie și o voce intr-un videoclip realist, conform Mediafax.

Gheața din zona polara se topește și schimba rotația Pamantului. Oamenii vor pierde timp din viața lor in urmatorii ani

07:00, 28.03.2024 - Intr-o zi, in urmatorii doi ani, toata lumea de pe glob va pierde o secunda din timpul lor. Momentul exact in care se va intampla acest lucru este influențat de oameni, potrivit unui nou studiu, deoarece topirea gheții polare modifica rotația Pamantului și schimba timpul insuși, transmite CNN.

Inteligența artificiala afecteaza piața muncii. Ce meserii vor arata diferit in urmatorii ani

14:10, 25.03.2024 - Deși sunt inca relativ noi, se preconizeaza ca modelele lingvistice mari (LLM) și alte tehnologii generative de inteligența artificiala vor avea o influența semnificativa asupra pieței muncii.

Inteligența artificiala prezice viața și moartea

10:25, 21.03.2024 - O echipa de cercetatori din Danemarca a dezvoltat un algoritm de inteligența artificiala numit life2vec care poate prezice o gama larga de evenimente din viața unei persoane, inclusiv moartea.

PRO-VERB: Sa nu pui carul inaintea boilor

17:20, 24.02.2024 - Sa nu pui carul inaintea boilor, ne sfatuiește un gospodart care a carat multe in viața, in ordinea fireasca a lucrurilor… Pentru ca boii sunt tracțiunea, iar carul – avuția. Robotul Ion al guvernului, inteligența artificiala care a ajuns mandria țarii, ar spune: tineri familiști ingrijiți-va sa aveți…

O noua specie de oameni va aparea in 2050, spun cercetatorii

23:55, 18.02.2024 - Cercetatorii anticipeaza ca in decurs de mai puțin de treizeci de ani, o noua forma umana va aparea pe scena globala, pregatita sa faca fața noilor provocari și oportunitați ale epocii contemporane.Potrivit studiilor realizate de cercetatorul Cadell Last de la Global Brain Institute, exista deja semnele…

Permis suspendat pe viata, in Romania? Legea care ar putea schimba felul in care se conduce pe soselele de la noi

22:45, 08.02.2024 - Anunț important pentru toți șoferii. Regulile se inaspresc pentru cei care conduc fara responsabilitate și provoaca accidente grave. Astfel, daca legea va fi aprobata, unii risca sa ramana fara permis de conducere pentru tot restul vieții. Care sunt greșelile ce te pot face pieton pentru totdeauna.…

Statele UE au ajuns la un acord asupra primei legi privind inteligenta artificiala

21:00, 02.02.2024 - Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale (AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?