Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bilanțul intervențiilor ISU Gorj din ultimele 24 de ore!

Publicat:

Bilantul la aceasta ora: 17 interventii pentru evacuarea apei din gospodarii, 6 interventii pentru evacuarea apei din beciuri si o interventie pentru evacuarea apei dintr-o anexa gospodareasca. ISU Gorj Articolul Bilanțul intervențiilor ISU Gorj din ultimele 24 de ore! apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata israeliana a inceput evacuarea civililor din Rafah, inaintea unei posibile ofensive

13:01, 06.05.2024 - Armata israeliana a inceput evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat in sudul Fașiei Gaza, aparent in cadrul pregatirilor pentru o operațiune militara in aceasta zona. Presa din Israel relateaza ca sunt evacuați civilii palestinieni din zona de est a orașului Rafah. Acțiunea pentru mutarea civililor…

Razboi in Gaza, ziua 200. Surse: Israelul se pregatește pentru evacuarea civililor din Rafah

12:50, 24.04.2024 - Ministerul israelian al Apararii a cumparat zeci de mii de corturi, pregatind evacuarea civililor din Rafah in perspectiva unui atac in zona pe care o considera ultimul bastion al gruparii Hamas. Israelul a pregatit zeci de mii de corturi pentru civilii palestinieni pe care intenționeaza sa ii evacueze…

Locuințe inundate la Sebeș dupa ploaia torențiala: Intervin pompierii pentru evacuarea apei

17:50, 12.04.2024 - Locuințe inundate la Sebeș dupa ploaia torențiala: Intervin pompierii pentru evacuarea apei Locuințe inundate la Sebeș dupa ploaia torențiala: Intervin pompierii pentru evacuarea apei Pompierii din Sebeș intervin, vineri, in jurul orei 17:30, in cartierul Valea Frumoasei pentru scoaterea apei din subsolul…

Razboi in Ucraina, ziua 779 | Autoritatile din Harkov au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii

00:05, 12.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 779. Autoritatile din regiunea Harkov (estul Ucrainei), care a fost puternic lovita de bombardamente rusesti, au ordonat evacuarea fortata a familiilor cu copii din 47 de sate din apropierea frontierei, relateaza dpa.

Dotare noua la Spitalul Medicover Cluj: robotul chirurgical Rosa, dedicat intervențiilor de protezare a genunchiului (P)

15:40, 03.04.2024 - Din dorința de a fi alaturi de pacienți și de a facilita procesul de vindecare, Spitalul Medicover Cluj anunța faptul ca și-a extins gama de aparatura ultra-moderna, prin achiziția unui robot de ultima generație, utilizat in intervențiile de protezare parțiala sau totala a genunchiului.

Administratia Fondului Imobiliar SA, fosta RAEDPP, obtine si la Tribunal evacuarea Uniunii Judetene a Pensionarilor din Constanta (MINUTA)

17:16, 15.03.2024 - Pensionarii au la dispozitie 30 de zile de la comunicarea deciziei motivate a Tribunalului pentru a declara recurs, acelasi termen fiind valabil si pentru RAEDPP.Uniunea Judeteana a Pensionarilor din Constanta castiga in parte, la Tribunal, procesul in care RAEDPP, actuala Administratia Fondului Imobiliar…

Se curața spațiile verzi din Timișoara. Programul intervențiilor

15:31, 27.02.2024 - Primaria Timișoara a inceput o campanie de curațare a spațiilor verzi de deșeuri și resturi vegetale. Primele acțiuni s-au desfașurat luni, dar acestea vor continua de-a lungul intregii saptamani. Exista și un program pe zile.

Imagini greu de privit la evacuarea civililor din Avdiivka: „Mama, ești norocoasa ca nu poți sa vezi. Doamne de ce ne pedepsești așa?”

20:05, 18.02.2024 - Ultimii locuitori ai orașului ucrainean Avdiivka, ramași in subteran in ultimele saptamani din cauza bataliilor dure intre aparatorii ucraineni și invadatori, au parasit orașul, duminica, in condițiile in care armata lui Putin a intrat in oraș dupa retragerea armatei ucrainene.


Ce parere ai despre aceasta stire?