Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bihor: Șase culte creștine în expoziție ecumenică despre Sărbătoarea Pascală, un eveniment unic

Publicat:

Șase culte creștine din Oradea au vernisat impreuna, luni, prin reprezentanții lor de la varf, o expoziție ecumenica permanenta pe tema sarbatorilor pascale, un eveniment considerat unic in istoria locala.

Expoziția a fost realizata la inițiativa episcopului romano-catolic al Oradiei, , caruia i-au raspuns șase culte creștine, reprezentate la vernisaj de episcopul ortodox , episcopul greco-catolic , preotul , de comunitatea evanghelica luterana, preoteasa , de la comunitatea unitariana și…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Domenico Dolce și Stefano Gabbana: expoziție-eveniment la Milano

19:10, 27.04.2024 - Știm! Știm… nu va fi vreme de dat o fuga pana la Milano. Vin Floriile. Vin Paștele. Poate dupa, cu ce bani v-au mai ramas. Fiindca merita. Expoziția „De la inima la maini: o calatorie prin inspirațiile Dolce & Gabbana” a adus in centrul atenției o incursiune fascinanta in lumea creativa a celebrilor…

ISU Bihor:O pisica blocata intre doua cladiri din Oradea, salvata de pompieri

15:55, 22.04.2024 - Nr. 77 Oradea, 22.04.2024 BULETIN INFORMATIVO pisica blocata intre doua cladiri din Oradea, salvata de pompieri O pisica blocata de cateva zile, intr un spatiu foarte ingust, dintre doua cladiri de pe strada Carasului din Oradea, a fost salvata duminica, de pompierii Detasamentului 1 Oradea. Potrivit…

„Locul unde au inviat bunicii”, cea mai noua expoziție de la Muzeul Satului Banațean

19:15, 15.04.2024 - Muzeul Satului Banațean de la Padurea Verde gazduiește expoziția personala de debut a Adinei Ștefanescu. Potrivit reprezentanților muzeului, expoziția sarbatorește amintirea satului banațean de altadata, un loc idilic, de reintoarcere la copilarie.

Parada militara inchide circulația in zona centrala a Oradiei. Vezi rutele ocolitoare

15:45, 11.04.2024 - In zilele de 19 și 20 aprilie, circulația auto va fi restricționata pe anumite strazi din zona centrala a orașului pentru buna desfașurare a manifestarilor dedicate implinirii a 105 de ani de administrație romaneasca in Oradea și județul Bihor.

Cinci arestari și patru persoane sub control judiciar, in urma perchezițiilor DIICOT Oradea la traficanții de droguri

07:55, 06.04.2024 - Nu mai puțin de noua persoane au fost reținute in urma perchezițiilor efectuate in Oradea și in Bihor, miercuri, in cadrul operațiunii naționale ”Ziua Z”, de procurorii DIICOT și polițiștii antidrog, susținuți de luptatorii de la Acțiuni Speciale, de jandarmi și specialiștii de la Operațiuni Speciale.

Un elev din Campia Turzii a obținut mențiune speciala la Concursul interjudețean de matematica și informatica Grigore Moisil! Un turdean locul 2 la o competiție naționala!

14:55, 25.03.2024 - Cei mai buni elevi la matematica din județul Cluj au participat, in perioada 22 -24 martie 2024, la Concursul interjudețean de matematica ,,Grigore Moisil” organizat la Oradea, in județul Bihor. La acest concurs participa elevii din loturile județene de matematica din județele Bihor, Bistrița-Nasaud,…

Expoziție despre frumusețea feminina, in inima Oradiei

10:00, 05.03.2024 - In preajma Zilei Internaționale a Femeii, „Varadinum Foto Club” Oradea pregatește o expoziție deosebita dedicata universului feminin, in colaborare cu cel mai activ grup de fotografie din țara, „La Conacul Fotografilor”.

Expoziție de o ora cu ocazia zilei lui Brancuși realizata de artistul vizual Mihai Donici

15:25, 18.02.2024 - La fel ca in fiecare an, artistul vizual Mihai Corneliu Donici propune „Expoziția de o ora”. Este vorba despre o intalnire fara coroane, fasoane, discursuri sau festivisme, de Ziua Brancuși.


Ce parere ai despre aceasta stire?