Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Pop și-a botezat fetița! Fosta ispită de la Insula Iubirii, declarații despre cel mai emoționant moment din viața ei: ”Totul a ieșit așa cum am vrut”

Publicat:

De cinci luni, este cea mai fericita. Bruneta e mamica unei fetițe superbe pe care a și botezat-o in urma cu doar cateva zile. Fosta ispita de la face declarații despre momentul emoționant, dar și despre cat de norocoasa e ca o are pe cea mica in viața ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iasmina Halas, primele declarații dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!

18:45, 30.04.2024 - Dupa ce s-a scris ca s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii, acum Iasmina Halas face lumina in acest caz. In exclusivitate pentru Spynews.ro, focoasa blonda ne spune adevarul. E sau nu intr-o relație cu tanarul? Aflam chiar acum!

Ce mai face și cum arata acum fosta ispita masculina de la Insula Iubirii, Sorin. S-a casatorit și pare mai fericit ca niciodata

14:05, 27.04.2024 - Povestea lui Sorin de la Insula Iubirii este una care a ramas in amintirea fanilor emisiunii. Insa, dupa ani de la apariția sa pe micul ecran, Sorin a gasit ceea ce mulți cauta toata viața - fericirea alaturi de iubirea vieții sale.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Fiica Biancai Pop a implinit 10 luni. Ce urare i-a facut fosta ispita de la Insula Iubirii micuței sale: "Ingerașul meu ma implinește pana la cer" / FOTO

22:25, 28.03.2024 - Bianca Pop nu iși mai incape in piele de fericire de cand a devenit mamica. Fosta ispita de la "Insula Iubirii" este in al noualea cer și se mandrește de fiecare data cu fiica sa. Au trecut zece luni de cand bruneta și-a adus fetița pe lume, iar acesta este un motiv de bucurie pentru vedeta din showbiz-ul…

O fosta ispita de la Insula Iubirii este din nou singura! Cuplul și-a spus adio dupa 2 ani de relație: „Efectiv nu s-a mai putut!”

15:05, 28.02.2024 - Deși in urma cu jumatate de an ispita iși cerea iubita de soție intr-un mod absolut inedit, se pare ca acum, dupa o relație de doi ani au decis sa mearga pe drumuri diferite. Iata despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la desparțire.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…

Bianca Pop este in doliu! Fosta ispita de la Insula Iubirii a facut anunțul: "Adio, draga prietene" / FOTO

17:50, 08.02.2024 - Bianca Pop este in doliu. Fosta ispita de la Insula Iubirii a pierdut pe cineva drag din viața ei. Bruneta a facut anunțul, cu puțin timp in urma. Iata ce a postat pe rețelele sociale, dar și despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?