Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Iordache o ține din vacanță în vacanță, după despărțirea de iubit! Fosta lui Bodi a trecut printr-o relație toxică care i-a făcut mult rău. Declarații exclusive!

Publicat:

o ține din vacanța in vacanța, dupa desparțirea de iubitul alaturi de care și-a petrecut ultimul an și jumatate. Fosta iubita a lui a trecut printr-o relație toxica, care spune ea, ii ocupa tot timpul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cum petrece Antonia de ziua ei de naștere. Ce cadou a primit de la Alex Velea. Declarații exclusive: „Exact pe placul meu”

16:31, 12.04.2024 - Antonia este sarbatorita zilei. Artista a implinit astazi 35 de ani și spune ca și-a dorit ceva diferit pentru ziua de naștere din acest an, asta pentru ca iși dorește sa petreaca mai mult timp alaturi de familie.

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.

Clipe de groaza pentru Bella Santiago pe scena. Ce i s-a intamplat artistei chiar in timp ce canta. Declarații exclusive!

23:05, 27.03.2024 - In urma cu mai mult timp, Bella Santiago a trecut prin momente de panica chiar in timp ce se afla pe scena. Artista ne-a vorbit, in exclusivitate, despre clipele pe care le-a traversat in cadrul unui concert. Ce i s-a intamplat cantareței.

Bogdan Cirlan, fostul concurent de la Insula Iubirii, intr-o noua relație, dupa desparțirea de Claudia Florescu! Cine e femeia cu care formeaza un cuplu

22:50, 26.03.2024 - Au venit impreuna la Insula Iubirii pentru a-și testa dragostea, dar cu toate ca nu au plecat separați din show, ci logodiți, lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. Claudia Florescu și Bogdan Cirlan și-au spus adio și nu a mai existat nicio cale de impacare. Acum, tanarul și-a refacut viața,…

Ce sfat i-a dat Andeea Marin fiicei sale, de cand a devenit persoana publica! Violeta Banica, declarații exclusive / VIDEO

23:35, 23.03.2024 - Ce sfat prețios i-a dat Andreea Marin fiicei sale. Tanara, care se ocupa de voluntariat, a incept sa iși crioasca o cariera publica, iar celebra sa mama o susține. Violeta Banica face declarații exclusive.

Deniz Brizo, de urgența la poliție! Artista a fost acuzata de abandon familiar și s-a ales cu dosar penal. Declarații exclusive

22:46, 13.03.2024 - Deniz Brizo trece printr-o situație extrem de dificila. Conflictul dintre artista și fiica ei a atins cote maxime. Cantareața s-a ales cu dosar penal și este cercetata pentru abandon familiar. Cum s-a ajuns la aceasta situați. Declarații exclusive!

Cum a afectat-o pe Olga Barcari asocierea cu Catalin Bordea! Au avut sau nu o relație cei doi. Declarații exclusive / VIDEO

22:55, 11.03.2024 - Olga Barcari vorbește despre cum a afectat-o asocierea cu Catalin Bordea și valul de mediatizare de care a avut parte. Ce se s-a intamplat mai exact intre cei doi, au avut sau nu o relație. Cum au gestionat situația dupa aparițiile in presa.

S-a desparțit de iubita pe care a cerut-o de soție la un concert! Fosta ispita de la Insula Iubirii confirma separarea, dupa doi ani de relație: ”Perspectivele erau diferite”

22:51, 27.02.2024 - Daca in urma cu jumatate de an o cerea de soție in fața tuturor, la un concert de-al artistei Oana Radu, iata ca s-a produs și desparțirea! O fosta ispita de la Insula Iubirii confirma ca a avut loc separarea dintre el și iubita. Ce s-a intamplat și de ce au ajuns cei doi sa nu-și mai vorbeasca. Declarații…


Ce parere ai despre aceasta stire?