Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, îndrăgostiți lulea! Cum o răsfață afaceristul pe blondină în Hong Kong. FOTO

Publicat:

S-au iubit, s-au desparțit și acum s-au reunit din nou! Bianca Dragușanu și sunt de nedesparțit și traiesc o poveste de dragoste ca in filme. Și ca impacarea sa fie și mai dulce, și Bianca Dragușanu au plecat in fabulosul , acolo unde traiesc clipe de neuitat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Alex Bodi și-a tatuat chipul Emei Uta pe abdomen. Cei doi indragostiți au plecat, din nou, intr-o vacanța de lux / VIDEO

10:50, 02.05.2024 - Dupa ce a cerut-o in casatorie, Alex Bodi a facut un nou gest de iubire pentru Ema Uta. Afaceristul și-a tatuat pe abdomen chipul femeii alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste de o buna perioada de timp.

Alex Bodi, vacanța de lux alaturi de Ema Uta. Ce destinație au ales cei doi indragostiți / FOTO

19:26, 23.04.2024 - Alex Bodi profita din plin de timpul pe care il petrece alaturi de aleasa inimii lui, Ema Uta, așa ca ca au mers din nou intr-o vacanța. Iata ce destinație au ales cei doi indragostiți de data aceasta.

Bianca Dragușanu a fost data in judecata de Alex Bodi. Afaceristul a oferit detalii neștiute

10:16, 11.04.2024 - Alex Bodi, lovitura grea pentru Bianca Dragușanu. Celebrul milionar a dat-o in judecata pe fosta soție, aducandu-i acuzații grave acesteia. De ce s-a ajuns la un asemenea proces dificil și cu ce i-ar fi greșit blondina celui care acum se pregatește de nunta cu Ema Uta. Alex Bodi și Bianca Dragușanu…

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, imagini din prima vacanța in formula completa. Cat de bine se distreaza pe taramul milionarilor / FOTO

11:40, 05.04.2024 - Ieri, Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna in formula completa. Blondina și afaceristul au ales sa se relaxeze pe taramul milionarilor, iar de curand, au postat și primele imagini din Dubai.

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Cand ai mașina de aproape jumatate de milion de euro, toata lumea este la dispoziția ta! Cat de respectat este Alex Bodi, cand iși face apariția cu bolidul de lux / PAPARAZZI

22:51, 21.03.2024 - Cand ești Alex Bodi și conduci o mașina de aproape jumatate de milion de euro, toata lumea e la picioarele tale! Afaceristul e tratat ”regește” oriunde merge, iar cand vine vorba despre grija pentru bolidul de lux...totul este la superlativ! Iata cat de respectat este Alex Bodi cand iși face apariția…

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Bianca Dragușanu de aproape doua saptamani. A incercat mai multe medicamente, dar fara rezultat: „Nu trece cu nimic”

12:05, 12.03.2024 - Bianca Dragușanu a povestit ca nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce problemele de sanatate i-au dat ceva batai de cap in ultimele zece zile. Blondina a incercat mai multe medicamente, dar spune ca nu a vazut vreo schimbare in bine.

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?