Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, din nou pe mâinile medicilor esteticieni. Ce intervenții și-a făcut de data aceasta diva sexy / FOTO

Publicat:

Bianca Dragușanu face ce face și atrage toate privirile! Diva sexy este foarte atenta la imaginea ei, astfel ca nu a ezitat și a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni pentru cateva schimbari faciale. Iata la ce intervenții a apelat vedeta de data aceasta, dar și ce vrea sa iși faca in viitor!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Cum arata Nicoleta Luciu nemachiata, la 43 de ani, dupa multiple intervenții estetice. La ce noua procedura a apelat VIDEO

12:05, 12.04.2024 - Candva una dintre cele mai in voga vedete autohtone, Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor și prefera sa duca o viața liniștita la Miercurea Ciuc. Cu toate acestea, ea continua sa fie o prezența pregnanta de pe rețelele de socializare.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Florin Vasilica a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. Artistul urmeaza sa fie operat. Cu ce probleme se confrunta: „Sper ca ne vom revedea curand”

09:25, 05.03.2024 - Florin Vasilica nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce in ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sanatate. Artistul a anunțat ca astazi urmeaza sa fie supus unei operații, de aceasta data fiind vorba de un hematom cerebral, dupa cum a declarat chiar el intr-un mesaj postat pe Facebook.

Vica Blochina, supusa unei noi intervenții chirurgicale. La ce procedura a apelat vedeta: „O operație destul de complicata...” / VIDEO

15:25, 27.02.2024 - Vica Blochina va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta a decis sa apeleze la o noua operație estetica. Iata ce procedura iși face de aceasta data, dar și ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.


Ce parere ai despre aceasta stire?