Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bianca Drăgușanu, aroganță în fața Claudiei Pătrășcanu. Cine a așteptat-o în fața tribunalului / FOTO

Publicat:

Bianca Dragușanu și Claudia Patrașcanu s-au intalnit la Tribunalul din Constanța pentru procesul in care sunt implicate. Iubita lui a facut o aroganța in fața rivalei sale. De cine a fost așteptata aceasta dupa incheierea infațișarii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce relații a ramas Julia Chelaru cu Andreea Banica și Claudia Patrașcanu, dupa destramarea trupei Exotic: „Pe mine nu m-a sunat nimeni”

16:05, 06.05.2024 - Julia Chelaru facea senzație la inceputul anilor 2000 in trupa Exotic, alaturi de Claudia Patrașcanu și Andreea Banica, insa dupa destramarea trupei, fiecare a luat-o pe drumul sau. In ce relații au ramas cele trei artiste.Julia Chelaru a fost casatorita timp de noua ani cu Bogdan Jianu, cei doi divorțand…

Ce se intampla in procesul deschis de Bianca Dragușanu impotriva Claudiei Patrașcanu! Cele doua femei se intalnesc la Tribunal!

23:46, 27.04.2024 - Dupa ce anul trecut a obținut o prima victorie in procesul cu Claudia Patrașcanu, Bianca Dragușanu nu s-a lasat. A inceput și cel de-al doilea proces, cel care are ca obiect acțiunea in raspundere delictuala daune morale sau materiale. Ce se intampla și cand se vor intalni la tribunal cele doua femei.

Claudia Patrașcanu și-a cumparat apartament in București: „Sa nu mai stam prin hoteluri”. Ce afacere deschide in Constanța

09:55, 09.04.2024 - Claudia Patrașcanu și-a cumparat un apartament in București, iar amenajarea acestuia este aproape gata. Fosta soție a lui Gabi Badalau nu se va muta in Capitala, ci va locui in continuare in vila din Constanța alaturi de cei doi baieți ai sai.Dupa ce anul trecut și-a construit casa visurilor sale in…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, prima vacanța impreuna, dupa ce afaceristul a scapat de controlul judiciar. Unde și-a dus iubita / FOTO

14:20, 23.03.2024 - Bianca Dragușanu și Gabi Badalau au plecat in prima vacanța impreuna, dupa ce omul de afaceri a scapat de controlul judiciar. Iata unde și-a dus iubita, dar și ce imagini au postat cei doi indragostiți pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?