Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Betty Salam s-a pozat în miez de noapte numai în halat sexy de satin! Fanii: „Prea frumoasă, semeni cu mama vitregă, Roxana!”

Publicat:

 s-a pozat in miez de noapte numai in halat sexy de satin! a spus adio siluetei! Fiica manelistului a incins imaginația internauților, chiar daca tanara are un iubit de ceva timp.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Betty Salam, imagine induioșatoare alaturi de fiul sau. Cum s-a lasat pozat micuțul in brațele mamei sale

16:25, 05.06.2024 - Betty Salam, concurenta de la Asia Express sezonul 7, a induioșat inimile fanilor cu o imagine adorabila in care apare alaturi de fiul sau. Micuțul s-a lasat pozat intr-o ipostaza adorabila in brațele mamei sale.

Cum s-a pozat Loredana Groza alaturi de Gica Hagi. Zambetul „Regelui’ spune tot. Foto de neratat

16:56, 25.05.2024 - Imagini de colecție, cu „greii” scenei și fotbalului romanesc, fac furori in mediul online. Fanii au reacționat imediat cand au vazut cum s-a pozat Loredana Groza alaturi de Gica Hagi. Zambetul „Regelui” nu a trecut neobservat. Imaginile ce au facut furori in mediul online Vineri, 23 mai 2024, greii…

6 ani de inchisoare pentru viol, in cazul barbatului din Bihor care are un copil cu fiica sa vitrega de 12 ani

11:35, 30.04.2024 - Judecatoria Marghita a pronunțat, luni, sentința pe fond in dosarul lui Petru Rusalim Varga, barbatul de 38 de ani acuzat ca a violat-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Copila a ramas insarcinata cu tatal sau vitreg și a nascut un bebeluș.

Paris Hilton o ține „ascunsa” pe fiica ei. A refuzat sa publice imagini cu ea

19:25, 04.04.2024 - Paris Hilton (43 de ani) și soțul ei Carter Reum (43 de ani) au doi copii, Pheonix (1 ani) și London, care a venit pe lume in urma cu doar cateva luni. Ambii au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Fanii lui Paris Hilton au observat ca vedeta, care deține o avere de […] The post Paris Hilton…

Marcel Șerbuc a fost condamnat la inchisoare! Cați ani va petrece in spatele gratiilor barbatul care si-a ucis fiica vitrega si a ascuns-o in lada unei canapele

17:05, 03.04.2024 - Magistrații de la Tribunalul București au decis! Marcel Șerbuc, barbatul care și-a ucis fiica vitrega in varsta de 12 ani cu sange rece, iar apoi i-a ascuns trupul neinsuflețit in lada unei canapele, a fost condamnat la inchisoare. Cați ani va petrece in spatele gratiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?