Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Berlusconi, în spital. Care e starea de sănătate a liderului politic italian

Publicat:

„Sunt linistit, Berlusconi raspunde bine la tratament. Mai ales ca facem tot ce putem. Am in fata un pacient care este si un mare prieten, nu pot nega, exista o mare implicare personala”, a spus doctorul , medicul curant al lui .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Oana Lis, detalii despre starea de sanatate a lui Viorel Lis. Fostul primar a trecut prin momente dificile: "M-a sunat de la ATI..." / VIDEO

22:45, 01.04.2024 - De ceva vreme Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate. Soția lui, Oana, este cea care ii sta alaturi și il ingrijește. Invitata in platoul Xtra Night Show, vedeta a vorbit despre starea de sanatate a fostului primar. 

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Premiera in Romania. Aplicație electronica care permite aparținatorilor sa știe tot despre starea pacienților din spital

13:50, 14.02.2024 - UPU SMURD Bihor a dezvoltat o aplicație destinata urmaririi in timp real a starii pacienților. Aceasta va putea fi accesata atat de personalul medical, cat și de catre familiile pacienților. Aplicația va fi funcționala incepand de joi.

Georgi Milanov a dat detalii despre starea sa de sanatate, dupa ce a ieșit accidentat in meciul cu Farul

22:40, 12.02.2024 - Georgi Milanov (31 de ani), autorul celor doua pase de gol din meciul Farul – Dinamo (0-2), a explicat ca in minutul 55, in care a fost schimbat, a simțit o jena in zona aductorilor, insa va fi apt pentru urmatoarele partide. Milanov și-a exprimat credința ca victoria obținuta de „caini” in fața dobrogenilor…

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!


Ce parere ai despre aceasta stire?