Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Benzina, mai scumpă cu doi bani. Cât vor achita șoferii, în acest weekend, pentru carburanţi

Publicat:

Benzina, din nou se scumpeste, in timp ce pretul la motorina inregistreaza o usoara scadere. In weekend, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 2 banuți mai mult, iar pentru cel la motorina șoferii vor achita cu 21 de banuți. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște: Cat va costa benzina și motorina, maine

12:45, 07.05.2024 - Ieftinirile la carburanți continua și dupa Paște. Asftel, conform prețurilor afișate de Agentia Nationala pentru Reglementare in Energetica (ANRE), maine, 8 mai, șoferii vor plati cu 15 bani mai puțin pentru un litru de benzina, iar pentru cel de motorina - cu 11 bani.

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Prețul benzinei crește cu inca 6 bani: Cat vor achita șoferii maine pentru un litru de motorina

12:35, 17.04.2024 - Benzina continua sa se scumpeasca. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța noile prețuri la carburanți pentru ziua de maine, 18 aprilie. Astfel, pentru un litru de benzina, șoferii vor plati cu 6 bani mai mult, iar pentru unul de motorina - cu 4 banuți mai puțin.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Cat vor achita șoferii pentru benzina și motorina

12:10, 13.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 14 martie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu un banuț mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Carburanții s-au scumpit din nou. Noile tarife de la pompa: cat platesc șoferii pentru benzina și motorina

12:26, 28.02.2024 - Specialiștii in energie estimeaza ca prețul litrului de motorina va depași cat mai curand prețul de 8 lei. Cat despre motive, la nivel european suntem in mijlocul unei crize de motorina.In plus, pe langa scumpirile saptamanale de la pompa, carburanții se vor scumpi iar din vara, cand Guvernul va majora…

Ieftiniri ușoare la pompa, dupa scumpirile in lant: Cat vor costa in weekend benzina și motorina

10:50, 23.02.2024 - ANRE a publicat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarele trei zile Prin urmare, prețul benzinei ramane neschimbat, iar pentru un litru de motorina șoferii șoferii vor achita cu 7 bani mai puțin decat astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?