Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Benny Tantas i-a dat papucii Nataliei Mateut!

Publicat:

Au avut o relatie presarata cu probleme, dar toata lumea se astepta ca si sa ramana mai multa vreme impreuna. Nu a fost deloc asa. Idila lor a luat sfarsit, confirmand zvonurile.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Natalia Mateuț și-a sarbatorit bunica. Femeia a implinit 80 de ani. Cum au petrecut: „Astazi...” / FOTO

10:05, 21.04.2024 - Ieri a fost o mare zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț și asta pentru ca vedeta a celebrat-o pe bunica ei. Femeia a implinit frumoasa varsta de 80 de ani. Iata cum au petrecut cele doua, dar și ce a postat co-prezentatoarea de la Xtra Night Show pe rețelele de socializare!

Vedeta TV Natalia Mateuț, audiata intr-un dosar de trafic de droguri. Ce calitate are in dosar fiica fotbalistului Dorin Mateuț

11:26, 14.04.2024 - Cunoscuta prezentatoare TV Natalia Mateuț a dat cu subsemnatul in fața procurorilor DIICOT, care au invitat-o la audieri intr-un dosar de trafic de droguri. Prezentatoare TV Natalia Mateuț, fiica fotbalistului Dorin Mateuț, a fost audiata de procurorii DIICOT intr-un dosar de trafic de droguri. Vedeta,…

Zi de sarbatoare in familia Nataliei Mateuț! Mama co-prezentatoarei Xtra Night Show iși aniverseaza ziua de naștere. In ce țara o sarbatorește / VIDEO

13:45, 13.04.2024 - Natalia Mateuț iși sarbatorește mama! Co-prezentatoarea Xtra Night Show a plecat in vacanța cu familia, pentru a celebra aceasta zi speciala! Natalia Mateuț are o relație foarte speciala cu mama ei, astfel ca fiecare moment petrecut impreuna este de vis.

Prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT: “O sa va spun și voua“

15:50, 12.04.2024 - Vedeta a rupt tacerea, dupa ce numele sau a fost asociat cu un dosar de trafic de droguri. Care a fost prima reacție a Nataliei Mateuț dupa ce a fost audiata la DIICOT. Natalia Mateuț, la DIICOT Vineri, 12 aprilie 2024, Natalia Mateuț a fost nevoita sa se prezinte la DIICOT, pentru a raspunde intrebarilor…

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Idila scandaloasa la un liceu din Capitala. Profesorul și eleva au o relație inca de pe vremea cand fata era minora

09:55, 12.04.2024 - Este ancheta uriașa la Liceul Lucian Blaga, din București, dupa ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare in care apar o fata de 18 ani și profesorul ei de geografie, de 62 de ani.

Peripețiile prin care a trecut Natalia Mateuț, in vacanța! Ce a fost nevoita sa faca prezentatoarea timp de trei zile

23:05, 30.03.2024 - Nataliei Mateuț ii place sa calatoreasca și sa descopere lumea, merge des in vacanța, iși creaza amintiri placute, insa, au fost și momente care i-au lasat un gust amar prezentatoarei TV. Prin ce peripeții a trecut șatena.

Natalia Mateuț, adevarul despre presupusa relație cu Catalin Cazacu! Prezentatoarea TV da carțile pe fața / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Natalia Mateuț spune adevarul despre relația pe care o are cu Catalin Cazacu. Prezentatoarea TV da carțile pe fața și raspunde celor care i-au "cuplat" de-a lungul timpului. Vedeta vorbește sincer și deschis despre șicanele dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?