Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile sucului de aloe vera

Publicat:

Beneficiile sucului de aloe vera se datoreaza compozitiei unice a acestei plante. Aloe vera este o sursa pretioasa de substante nutritive: vitamine (A, B1, B2, B3, B12, C si E) si minerale (potasiu, fier, sodiu, cupru, crom, zinc). Datorita unor polizaharide specifice si polifenolilor rari din compozitia sa, aloe vera este considerata una dintre cele mai puternice plante imunostimulatoare. Ea are proprietatea de a activa limfocitele, celulele care participa la apararea naturala a corpului. Actiunea polizaharidelor este intarita de alte substante active din sucul de aloe vera, cum sunt enzimele,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sfatul unui cercetator care a studiat longevitatea timp de doua decenii, pentru tineri: Femeia in varsta de 20 de ani ar putea trai cu 10 ani in plus daca ar avea o dieta bazata pe alimente integrale și plante. Barbații, cu 13 ani in plus

10:21, 12.06.2024 - Timp de doua decenii, Dan Buettner a studiat longevitatea in locuri precum Ikaria, Grecia și Okinawa, Japonia. In timp ce a identificat „Zonele Albastre” din lume, cele cinci zone cu cei mai longevivi oameni, cercetatorul a studiat ce factori duc la o durata de viața prelungita, transmite CNBC. Adoptarea…

Ora la care ar trebui sa inceapa elevii cursurile. Un medic pediatru spune adevarul

16:50, 04.06.2024 - Recomandarile medicului pediatru in privința inceperii cursurilorMedicul pediatru Celia Levavasseur a subliniat importanța ajustarii programului școlar in funcție de varsta elevilor pentru a se potrivi mai bine cu ritmul lor biologic și nevoile de somn. Aceasta recomanda ca ora de incepere a cursurilor…

Ce beneficii au samburii de caise pentru sanatate. Cum poți sa-i incluzi in dieta ta

16:20, 04.06.2024 - Samburii caiselor sunt hranitori și au multe beneficii potențiale pentru organism, spun specialiștii de la Medicine.Net. Unele studii arata ca samburii ajuta la prevenirea apariției cancerului. Oamenii de știința cred ca amigdalina, o substanța chimica gasita in samburii de caise, ar pueta fi folosita…

Tatuajele cresc riscul de cancer de sange. Un recent studiu sugereaza ca și suprafața conteaza

16:01, 29.05.2024 - La studiul publicat in  eClinicalMedicine au participat 11.905 de persoane, care au raspuns unui chestionar despre factorii stilului de viața, pentru a determina daca au fost tatuați, scrie doctorulzilei.ro.Riscul asociat cu expunerea la tatuaje pare a fi cel mai mare pentru limfomul difuz cu celule…

Zambește fara restricții! De ce ar trebui sa porți un aparat dentar chiar daca ești adult?

13:00, 22.05.2024 - Zambetul este o forma de exprimare a bucuriei și increderii in sine. Pentru mulți dintre noi, reprezinta un aspect al increderii și socializarii. Insa nu toata lumea beneficiaza de un zambet perfect. Din pacate, mulți adulți se confrunta cu probleme de aliniere a dinților care le pot afecta calitatea…

Cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat

14:15, 14.05.2024 - Cainii și pisicile sunt animale simpatice, iubitoare și calde. Și asta pot spune, probabil, majoritatea oamenilor care au in casa un astfel de animal de companie. Mulți insa ne intrebam cat de bine este sa dormi cu animalul de companie in pat. Afla ce spun specialiștii in somn și sanatate.Proprietarii…

Un oraș din Japonia ridica un gard de 2,5 metri, pentru a bloca o priveliste spre Muntele Fuji, foarte populara printre turiștii care „nu respecta regulile”

16:25, 26.04.2024 - Micul oras japonez Fujikawaguchiko, situat in apropierea Muntelui Fuji, a decis sa ridice un gard inalt pentru a opri afluxul de turisti straini, care dau dovada uneori de proaste maniere, intr-un loc foarte popular pentru fotografierea celebrului vulcan, scrie AFP, potrivit Agerpres.Orasul intentioneaza…

13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange datorita campaniei „Avem același sange”

11:15, 29.03.2024 - Campania "Avem același sange" revine cu prima ediție din acest an, desfașurata la Centrul de Simulare al Universitații de Medicina și Farmacie "Carol Davila". 13.000 de pacienți aflați in nevoie au primit anul trecut sange, datorita celor 5.000 de romani care s-au transformat in donatori și salvatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?