Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Beneficiile ceaiului de coada-calului. Unde se găsește această plantă și la ce te ajută

Publicat:

Majoritatea oamenilor consuma diferite tipuri de ceai pentru a trata unele simptome sau pentru relaxare. Incepand cu ceaiul de ghimbir, pana la ceaiul negru sau verde, insa multa lume uita de beneficiile ceaiului de coada-calului. Haideți sa aflam ce este aceasta planta și ce beneficii are asupra organismului nostru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Descopera beneficiile ceaiului Rooibos: Un elixir pentru sanatatea ta

15:50, 03.05.2024 - In lumea diversa a bauturilor naturale, ceaiul Rooibos se remarca nu doar prin culoarea sa roșie atragatoare, ci și prin bogația sa de proprietați medicinale. Originar din Asia de Sud și obținut din frunzele fermentate ale arbustului Aspalathus linearis,

Planta care ajuta la creșterea parului. Cum se poate consuma

01:20, 24.04.2024 - Toate femeile iși doresc sa aiba un par lung și matasos. Pentru a avea parte de un astfel de rezultat, exista o planta pe care trebuie sa o consumi. Coada-calului conține numeroase proprietați care te va ajuta sa ai podoaba capitala pe care ți-o dorești.

De ce e bine sa bei ceai din frunze de maslin. Puțini au auzit de beneficiile miraculoase pe care le are

23:35, 07.04.2024 - Cu toții cunoaștem beneficiile ceaiului verde sau negru, dar cați dintre noi știu despre puterea revitalizanta a ceaiului din frunze de maslin? Puțini sunt cei care au auzit de aceste miracole naturale.

Ginkgo biloba – ce este și cum te poate ajuta sa iți imbunatațești stilul de viața?

10:10, 31.03.2024 - Ginkgo biloba este o planta medicinala cu frunze distincte in forma de evantai, aparținand familiei Ginkgoaceae. Originara din China și utilizata de secole, aceasta planta este apreciata pentru proprietațile sale terapeutice remarcabile. Pe langa beneficiile cunoscute pentru imbunatațirea circulației…

BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer

19:15, 07.03.2024 - Desi multa lume le considera nefolositoare si le arunca, cojile de nuca au, datorita compozitiei lor, cateva calitati extraordinare. The post BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer first appeared on Informatia Zilei .

Planta care iți aduce noroc la bani in luna martie. Ce trebuie sa ai neaparat in casa

09:00, 07.03.2024 - Majoritatea persoanelor iși decoreaza casa cu plante, fara sa știe ca acestea au și are semnificații. O anumita specie iți aduce noroc la bani in luna martie, motiv pentru care trebuie sa te asiguri ca face parte dintre cele pe care le ai. Iata despre ce este vorba!

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Cand se bea ceaiul verde ca sa fie cu adevarat benefic

23:25, 04.03.2024 - Ceaiul verde este o bautura foarte indragita de catre iubitorii de ceaiuri, care pe langa gustul sau deosebit are și numeroase beneficii pentru sanatate. Aceasta bautura este recunoscuta pentru proprietațile sale nutritive, fiind bogata in antioxidanți, vitamine și minerale. Cu toate acestea, pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?