Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bendeac: "Fi-ți-ar capul ăla de proastă!" Actrița cu care a lucrat împreună, dezvăluiri pentru Mihai: "Sunt însărcinată!"

Publicat:

Sezonul 8 iUmor. Actrița Ilona Brezoianu, secretara Flori din serialul de comedie Mangalița, invitata la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juratilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Radu Pietreanu, observații fine la un pahar de vin

21:30, 05.05.2024 - Radu Pietreanu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Paine și sare” acesta trece in revista situațiile in care romanii au dat dovada de multa imaginație cand vine vorba de bautura.

Ediție speciala iUmor de Paște, Romania ești campioana, sezonul 16, 5 mai 2024. Iulia Albu și mai excentrica. Ce probleme ridica

21:05, 05.05.2024 - Iulia Albu participa la ediția speciala iUmor de Paște, intitulata „Romania ești campioana”. La categoria „Frumusețea s-a nascut la sat”, criticul de moda nu se sfiește sa puncteze niște lucruri importante din societatea romaneasca actuala.

Prietenii lui Mirel, dezvaluiri despre comportamentul tanarului fata de Andreea. Noi detalii din relatia celor doi ies la iveala: „Ii cumpara flori sau diverse cadouri”

22:55, 30.03.2024 - Crima din Timișoara a șocat o țara intreaga! Andreea Morega, tanara studenta ucisa cu sange rece, a fost condusa pe ultimul drum. Cel care a omorat-o, Mirel Dragomir, se afla in arest. La mai bine de o saptamana de la crima ies la iveala noi informații privind relația pe care o aveau cei doi studenți…

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Ion Paliu și Inna aduc matematica pe scena iUmor. „Sunt mai prost ca un caine!”

22:00, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Madalina Mihai l-a pus in banca lui pe Cheloo. „Sunt facuta pentru asta!”

21:26, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?

Emi, dezvaluiri din culisele iUmor: “E solicitant, nu e chiar atata hahaiala”. Ce spune despre marirea familiei VIDEO EXCLUSIV

17:05, 13.02.2024 - Emanuel Popescu cunoscut sub numele de scena Emi de la Noaptea Tarziu a devenit cunoscut alaturi de colegii lui Cucu și Cuza in urma cu mai mulți ani, cand cei trei erau studenți și scriau piese noaptea tarziu. Ulterior, Emi a inceput sa cocheteze și cu televiziunea, fiind implicat in prezent in 3 formate…


Ce parere ai despre aceasta stire?