Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BCR anunță că renunță la parteneriatul cu George Buhnici! ”Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă și nuanță, implicită sau explicită”

Publicat:

La doar cateva zile de la debutul scandalului uriaș in care a intrat cunoscutul vlogger de IT, , apar și primii parteneri și sponsori ai acestuia care se retrag din colaborarile cu el.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deca anunța integrarea AI in educație. "Vom forma 100.000 de profesori in pedagogia digitala"

12:50, 09.05.2024 - Inteligenta artificiala va fi integrata din ce in ce mai mult in educatie, sustine ministrul Ligia Deca, subliniind ca aceasta integrare trebuie sa fie bazata pe digitalizarea platformelor si a resurselor educationale.

Stai in rand la spalatorie? Renunța. Meteorologii anunța ploi și pentru maine

20:25, 24.04.2024 - Serviciul Meteorologic de Stat, informeaza ca Republica Moldova revine la instabilitate atmosferica pentru ziua de maine. Astfel, pe 25 aprilie vor cadea averse insoțite de descarcari electrice, izolat in raioanele de nord și centru.

E in forma vieții și anunța: „O sa vedeți ca pot și mai mult. Cu FCSB vom caștiga”

13:55, 31.03.2024 - Ștefan Baiaram, extrema Universitații Craiova, a marcat și cu Rapid, scor 2-1, și anunța ca urmatoarea „victima” pe lista e FCSB. Internaționalul U21 are 6 goluri in 2024 și e unul dintre cei mai in forma jucatori din Superliga. A dezvaluit secretul, și anume ca a facut pregatirea de iarna alaturi de…

Nicolae Ciuca, mesaj de 8 Martie: Trebuie sa continuam politicile care promoveaza egalitatea de șanse, care combat discriminarea și violența impotriva femeilor.

10:05, 08.03.2024 - "Astazi este despre doamnele și domnișoarele din viețile noastre, cele carora le datoram recunoștința și respect. O societate civilizata și care prospera este aceea in care fiecare femeie are posibilitatea sa iși urmeze visurile și obiectivele, intr-un mediu echitabil, just și incluziv. Iar datoria…


Ce parere ai despre aceasta stire?