Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bazin de înot ultramodern, construit într-un oraș din Timiș. Este o premieră!

Publicat:

Consiliul Județean Timiș a finalizat procedura de licitație pentru proiectarea primului bazin de inot didactic, care va fi construit in orașul Jimbolia. The post Bazin de inot ultramodern, construit intr-un oraș din Timiș. Este o premiera! appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO. Bazinul de inot construit de CJT la Jimbolia e gata. Oamenii ar putea intra pe bani

09:10, 30.04.2024 - Timișenii din vestul județului vor putea practica inotul in condiții moderne indiferent de sezon, fara a face naveta la Timișoara. Consiliul Județean Timiș a construit un bazin in Jimbolia, care urmeaza sa fie dat in folosința.

Premiera SGR la East European Comic Con: prima colectare automata in cadrul unui eveniment de amploare

16:55, 26.04.2024 - RetuRO, alaturi de organizatorul evenimentului, de TOMRA și Jerry’s Pizza, a organizat prima colectare automata a ambalajelor SGR in cadrul unui eveniment de mari dimensiuni, la East European Comic Con, desfașurat in perioada 19 - 21 aprilie la Romexpo.

Unirea Slobozia a castigat la Mioveni si a promovat in premiera in prima liga. Cum s-au bucurat jucatorii lui Adrian Mihalcea VIDEO

22:05, 24.04.2024 - Unirea Slobozia a promovat in premiera in Superliga de fotbal a Romaniei, dupa ce a invins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, in deplasare, intr-o partida din etapa a 6-a a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal.

O premiera in ultimul deceniu! Erdogan, vizita surprinzatoare in Irak

21:50, 22.04.2024 - Președintele turc Tayyip Erdogan a inceput luni o vizita in Irakul vecin. Scopul este de a restabili relațiile bilaterale printr-o serie de acorduri care acopera cooperarea in domeniile comerț, energie și securitate. Ultima vizita a unui lider turc in Irak a avut loc in 2011.

Premiera la TEATRELLI, de Ziua Internaționala a Dansului: Lost Movement – un performance de Nana Biakova (Ucraina)

18:45, 18.04.2024 - Ziua Internaționala a Dansului (29 aprilie) aduce in premiera la Teatrelli un performance realizat de coregrafa și artista interdisciplinara Nana Biakova, invitata speciala din Ucraina. Lost Movement iși are radacinile in Japonia, unde artista a trait timp de trei ani și are ca sursa de inspirație realitatea…

Spital ultramodern construit de Banca Mondiala la Timișoara. Investiția depașește 120 de milioane de euro

14:40, 28.03.2024 - Primaria Timișoara construiește cu sprijinul Bancii Mondiale un nou Spital Municipal. A fost semnat acordul intre IFC (Corporația Financiara Internaționala) - aripa „privata” a Bancii Mondiale, care se ocupa de investiții.

Premiera de exceptie in industria grea. O firma din Neamț a construit reactoare de peste 200 de tone

18:06, 20.03.2024 - Compania Mecanica de Echipamente Speciale (COMES) Neamt, lider in Europa de Est in producerea de utilaje pentru industria petroliera, petrochimica, energetica si nucleara, a mai bifat o premiera.

Bazinele de inot, promisiunile politicienilor in mai toate campaniile electorale. „Avem multe desene și doua studii de fezabilitate“ FOTO

07:25, 17.02.2024 - Moșnița Noua, Sanandrei și Ghiroda, trei comune de langa Timișoara, vor avea bazine de inot realizate de Compania Naționala de Investiții. Consiliul Județean Timiș construiește un bazin de inot de la Jimbolia. In acest timp, la Timișoara astfel de investiții sunt cel mult dorințe și schițe.


Ce parere ai despre aceasta stire?