Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bayer a câștigat un proces împotriva unui bărbat care acuză că un erbicid al companiei i-a provocat cancer

Publicat:

Bayer a obtinut castig de cauza intr-un proces intentat de un barbat din California, care a declarat ca a dezvoltat cancer in urma expunerii la erbicidul sau Roundup, punand capat unei serii de cinci procese pierdute, care se bazau pe acuzatii similare, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Poliția americana a intervenit in forța pentru inlaturarea manifestanților propalestina

14:05, 02.05.2024 - Sute de politisti cu casti si-au facut loc joi dimineata in piata centrala a Universitatii din California, din Los Angeles, in incercarea de a dispersa o tabara a protestatarilor propalestinieni atacata in noaptea precedenta de sustinatorii proisraelieni, informeaza Reuters, arata Agerpres.

Criza de proporții in Spania: Pedro Sanchez este la un pas de demisie, dupa o ancheta impotriva soției sale

22:46, 24.04.2024 - Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat miercuri ca iși va suspenda indatoririle publice pana saptamana viitoare pentru a decide daca vrea sa continue sa conduca guvernul, dupa ce un tribunal a lansat o ancheta preliminara care o vizeaza pe soția sa, scrie Reuters, informeaza Mediafax.

Franța vrea sancțiuni impotriva Israelului, ca sa permita livrarea de ajutoare in Gaza: „O vom face daca va fi nevoie”

13:45, 09.04.2024 - Ministrul de Externe al Frantei, Stephane Sejourne, a declarat marti ca ar trebui sa fie exercitate presiuni si sa fie impuse sanctiuni la adresa Israelului, pentru ca acesta sa deschida punctele de trecere prin care sa fie livrat ajutor umanitar palestinienilor in Fasia Gaza, informeaza Reuters.

Alegerile din Rusia au luat sfarșit: Putin a castigat cu 87,8 la suta (exit-poll)

20:25, 17.03.2024 - Blocul politic al administrației prezidențiale a Federației Ruse este "mulțumit" de cursul și rezultatele alegerilor prezidențiale, potrivit a doua surse citate de publicația Meduza apropiate Kremlinului, precum și unui interlocutor in conducerea Partidului Rusia Unita. Vladimir Putin a castigat alegerile…

FSB declara ca a impușcat mortal un barbat din Belarus care planuia „un act de terorism” in numele Ucrainei

16:45, 07.03.2024 - Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Rusiei a declarat joi ca a impuscat mortal un barbat din Belarus care planuia “un act de terorism” in numele Ucrainei, in regiunea Karelia din nordul Rusiei, a informat agentia de presa rusa RIA, relateaza Reuters, conform agerpres.ro. FSB, fostul KGB, a declarat…

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Un barbat a ales sa-și spioneze soția și a reușit sa se imbogațeasca. Cum a caștigat o suma de aproape 2 milioane de dolari

10:00, 25.02.2024 - Un barbat a fost acuzat de tranzacționare privilegiata de acțiuni in Statele Unite ale Americii dupa ce și-a spionat soția care era angajata a companiei petroliere BP. Iata ce s-a intamplat cu soțul femeii dupa ce a aflat informații confidențiale ale companiei.

Prințul Harry, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles: „Orice boala uneste familiile”

16:15, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al Regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii Familiei Regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?