Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bauturi sanatoase care te vor ajuta sa slabesti rapid

Publicat:

Pe langa efectul energizant si hidratant, sucurile contin combinatii spectaculoase de ingrediente care contribuie la arderea grasimilor si detoxifierea organismului, devenind astfel aliatele slabitului rapid si sanatos!
Iata cateva dintre bauturile sanatoase pe care le poti prepara cu numai doua ingrediente: 
Bautura din banana si fructe de padure 
Daca vrei un mic dejun delicios care sa te ajute sa scapi si de kilogramele in plus, combina intr-un blender o banana cu capsuni, afine si zmeura. 
Cele 11 grame de fibre pe care le contine acest suc iti vor controla…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sucul-minune pentru piele, ochi si imunitate. Il poți prepara rapid, fara prea multa cheltuiala și timp timp investit

21:30, 28.04.2024 - Imunitate. Mai ales la schimbarile de anotimp, cand rezistenta sistemului natural de aparare al organismului in fata infectiilor este cel mai greu incercat, se recomanda cura cu suc de morcov. Vitaminele A si C, vitaminele din complexul B, pigmentii din morcov stimuleaza organismul sa produca celule…

Bautura care te ajuta sa dai jos 20 de kilograme. Minunea este posibila in 2 luni

20:30, 26.04.2024 - Rețeta smoothie-ului „Oat-Zempic”Smoothie-ul „oat-zempic” este extrem de simplu de preparat, necesitand doar cateva ingrediente accesibile:240 ml apa45 g ovazUn varf de scorțișoaraUn strop de limeToate aceste ingrediente sunt amestecate impreuna, rezultand o bautura ușor de realizat, care a capturat…

10 fructe pentru o piele stralucitoare și sanatoasa. Beneficiile pe care NU le știai

11:26, 15.03.2024 - Fructele sunt cunoscute pentru beneficiile sale asupra sanatații, fiind gustarea perfecta atunci cand ne dorim ceva dulce sau pentru a putea inlocui sanatos un surplus de zahar. Sanatatea pielii tale este direct afectata de dieta ta zilnica, chiar daca nu credeai pana acum acest lucru. Fara fructe și…

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.

Gigi Becali s-a razgandit! O vrea in play-off pe echipa pe care o banuia ca o ajuta pe Rapid

11:01, 04.03.2024 - Dupa ce a spus in trecut ca o vrea pe FCU Craiova in play-off, apoi pe Sepsi, Gigi Becali are acum o alta preferata: Hermannstadt. Dupa ce a vazut partida dintre Rapid și Hermannstadt, 2-0, Gigi Becali spunea ca nu-i vrea pe sibieni in play-off. Dar acum are o alta declarație, fiind sigur ca echipa…

Bautura care te ajuta sa tratezi transpirația excesiva sau bufeurile. Se prepara rapid și ușor: ”O sa vedeți ce minunat e”

21:10, 02.03.2024 - Transpirația este modalitatea corpului de a-și regla temperatura insa poate fi foarte incomoda, mai ales daca lasa urme vizibile. Cum poți scapa de bufeuri sau transpitație excesiva. Bautura eficienta pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza.

Remedii naturale care te scapa de insomnii. Cum se prepara bautura care te adoarme rapid, cand se bea

21:06, 17.02.2024 - Lasata netratata, insomnia poate afecta sistemul cardiovascular, scade puterea de concentrare și crește riscul de obezitate. Pentru tulburarea de somn care se manifesta prin dificultați in a adormi, trezire pe timpul nopții sau somn de slaba calitate, exista și cateva remedii naturale.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.


Ce parere ai despre aceasta stire?