Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Barna, despre relaţia cu Florin Cîţu: „Foarte bună, colegială. A fost un moment greu al coaliţiei, am avut maturitatea să îl depăşim”

Publicat:

a afirmat, luni seara, ca relatia sa cu premierul este una “foarte buna, colegiala”, precizand ca saptamana trecuta a fost un moment greu al coalitiei pe care partidele aflate la guvernare au reusit sa-l depaseasca.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj. PSD și PNL, pe primele locuri in intenția de vot pentru alegerile locale. Cum ar vota romanii in funcție de candidatul la primarie preferat.

14:11, 24.04.2024 - PNL inregistreaza o ușoara creștere, iar PSD se afla intr-o scadere de doua puncte procentuale in privința intenției de vot la alegerile pentru consiliile locale, insa partidele Coaliției de guvernare se afla pe primele locuri in preferințele alegatorilor.

Klaus Iohannis, prima declarație in scandalul candidatului pentru Capitala, din Coreea de Sud: „Cert, nu este un mare succes al coaliției”

10:45, 23.04.2024 - „Cert, nu este un mare succes al coaliției.„Dialogul politic și de securitate reprezinta un pilon esențial al colaborarii noastre. In domeniul energiei nucleare, colaborarea noastra s-a dezvoltat foarte mult.Ar fi bine sa ajunga Romania in Europa la nivelul la care a ajuns Coreea in Asia. Relația cu…

Medicul Catalin Cirstoiu, retras din cursa pentru Primaria Capitalei

08:31, 23.04.2024 - Dupa o zi de ședințe maraton, de aproape 11 ore, ale liderilor Coaliției pe tema viitorului politic al medicului Catalin Cirstoiu, acesta s-a retras. Anunțul a fost facut de jurnalista Anca Alexandrescu, in cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. Ulterior, dupa miezul nopții, surse politice au anunțat…

Ciuca: Ciolacu mi-a spus ca i-a transmis din nou lui Cirstoiu sa prezinte clarificari la acuzații. Noi am mers pe incredere

06:50, 19.04.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, joi, la Jurnalul de Seara de la Digi24, ca liderul PSD Marcel Ciolacu i-a spus din nou lui Catalin Cirstoiu, candidatul Coaliției la Primaria Capitalei, sa planifice o conferința de presa pentru clarificarea acuzațiilor de incompatibilitate, in contextul…

Varianta retragerii lui Cirstoiu, pe masa coaliției | Piedone: "Indiferent de calculele lor politice, eu nu o sa renunț"

16:45, 15.04.2024 - Cristian Popescu Piedone a vorbit la Antena 3 CNN despre cum vede el posibilitatea ca in acest moment Catalin Cirstoiu sa fie retras din cursa pentru Primaria Capitalei, iar atenția PSD și PNL sa se reverse asupra sa.

Cine este noul inspector general al Inspectoratului de Stat in Construcții

08:05, 29.03.2024 - Prin doua decizii ale premierului Marcel Ciolacu, oarecum surprinzatoare, s-a schimbat conducerea uneia dintre instituțiile cheie ale Romaniei- Inspectoratul de Stat in Construcții (ISC). La propunerea ministrului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, premierul Marcel Ciolacu…

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?