Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bărbaţii din lumea femeilor. Omul din bucătăria Franke

Publicat:

Bucataria a fost un mediu asociat cu doamnele, iar o parte dintre electrocasnicele pe care le folosim zi de zi au fost inventate de catre femei. Cu toate acestea, in businessul cu electrocasnice, barbatii sunt cei care dicteaza. Cu o experienta care se intinde pe multi ani, , directorul general al , spune ca este o oprtunitate sa lucreze in acest domeniu si are mare incredere intr-o relatie onesta cu clientii.

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor

12:40, 09.04.2024 - Consilierea psihologica poate oferi suport in dezvoltarea unei stime de sine mai sanatoase și in creșterea increderii in sine The post EXPLORAND LUMEA PSIHOLOGICA A FEMEILOR Motivele cautarii ajutorului și caile de depașire a provocarilor first appeared on Informatia Zilei .

Rețetele tradiționale cunoscute in toata lumea: Mancarurile grecești și influențele orientale

10:20, 25.03.2024 - Bucataria tradiționala a Greciei este unica, insa multe dintre cele mai cunoscute preparate iși au originile in cultura orientala, influențand zona europeana de sud-est, in timp ce altele par a fi stat la baza celor mai cunoscute mancaruri arabești.

Portretul femeilor din Moldova: Au un nivel de instruire mai inalt decat barbatii, dar salarii mai mici

16:25, 20.03.2024 - Femeile din Moldova traiesc mai mult decat barbații, au un nivel de instruire mai inalt, dar caștiga mai puțin. Cel puțin așa arata datele Biroului Național de Statistica, facute publice.

De Ziua Femeii, doar de bine?

19:25, 08.03.2024 - 8 martie, de Ziua Femeii, ne-am obișnuit cu daruri mai mici sau mai mari, cu flori sau cine romantice venite din partea barbaților. Iar mamele, așteapta și se bucura de orice simbol primit cadou. E frumos, macar pentru o zi, femeilor sa le fie recunoscute meritele, sa se simta apreciate și iubite. Din…

Femeile caștiga mai bine decat barbații

14:06, 04.03.2024 - Femeile caștiga mai bine decat barbații! E o premiera in Romania. Media salariala in luna februarie, in randul femeilor, a fost de 6.026 de lei brut, pe cand, in cazul barbaților, suma a fost de 5.804 lei brut. Prin comparație, in urma cu cinci ani, in februarie 2019, media salariala a femeilor era…

In premiera, femeile din Romania caștiga mai mult decat barbații

10:20, 02.03.2024 - In premiera, in Romania femeile caștiga mai mult decat barbații. De asemenea, este in creștere numarul femeilor care ocupa funcții de conducere, conform datelor recente, anunța Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale. Femeile mai bine platite In luna februarie anul acesta, in premiera, media salariului…

Ce flori sa oferi femeilor din viața ta de 1 și 8 martie. Barbații ar trebui sa știe

23:40, 28.02.2024 - Zilele de 1 și 8 martie se apropie cu pași repezi, iar barbații ar trebui sa fie foarte atenți la femeile din viețile lor. Noi iți vom spune ce flori sa oferi femeilor tale iubite in aceste zile speciale. Iata ce plante sa le daruiești de Marțișor și Ziua Internaționala a Femeii!


Ce parere ai despre aceasta stire?