Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bănuia că o înșală așa că a pus o cameră ascunsă în biroul soțului, pentru a-i demonstra infidenlitatea. A descoperit însă ceva mult mai grav: ”A fost un moment de nebunie”

Publicat:

O femeie banuia ca soțul ei are o relație extraconjugala așa ca a decis sa instaleze camere de supraveghere in biroul acestuia. Insa mare i-a fost uimirea sa constate ca de fapt soțul ei facea ceva mult mai grav. Barbatul se culca cu o adolescenta.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini filmate cu camera ascunsa in palatul lui Putin la Marea Neagra | Construcția e plina de echipamente "Made in USA"

10:36, 08.05.2024 - Fundația Anti-Corupție fondata de Aleksei Navalnii la inceputul deceniului trecut și, ulterior, interzisa in Rusia, a publicat un nou documentar bazat de imagini obținute cu camera ascunsa in palatul construit pentru președintele rus Vladimir Putin la mal

Cum arata palatul lui Putin. Imagini obținute cu o camera ascunsa din vila cu tron, candelabre de cristal și capela personala

07:05, 08.05.2024 - Fundația fondata de dizidentul rus Alexei Navalni a publicat imagini surprinse cu o camera ascunsa din palatul lui Vladimir Putin. Fotografiile și clipul video arata luxul pregatit pentru președintele rus.

Serviciile secrete poloneze au descoperit dispozitive de ascultare intr-o camera unde urma sa se reuneasca guvernul

01:40, 08.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au descoperit si dezactivat dispozitive de ascultare intr-o incapere in care consiliul de ministri al Poloniei urma sa aiba marti o reuniune, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor speciale, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Serviciile speciale poloneze au descoperit și dezactivat dispozitive de ascultare intr-o camera unde urma sa se reuneasca Guvernul

12:36, 07.05.2024 - Serviciile speciale poloneze au descoperit si dezactivat dispozitive de ascultare intr-o incapere in care consiliul de ministri al Poloniei urma sa aiba marti o reuniune, a anuntat purtatorul de cuvant al serviciilor speciale, informeaza Reuters.

O fetița le-a spus parinților ca are un monstru in camera, dar ei nu au luat-o in seama. Ce au descoperit dupa i-a șocat: „Un coșmar”

09:25, 27.04.2024 - O familie din SUA a avut parte de un șoc dupa ce fiica lor s-a plans saptamani la rand ca aude niște zgomote in camera ei. Ceea ce copila credea ca este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Comoara ascunsa. Un bilet de loterie uitat dezvaluie un premiu uriaș

14:10, 26.04.2024 - Moment fabulos pentru o femeie dupa ce a descoperit o comoara neașteptata: un bilet de loterie uitat, care s-a dovedit ca ascunde un premiu uriaș. Biletul, prafuit și uitat printre altele vechi, a dezvaluit un premiu fabulos care i-ar putea schimba viața radical.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Parlamentarii vor avea Capela pentru rugaciune

14:35, 11.03.2024 - Biroul permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, luni, solicitarea facuta de catre presedintele interimar al Camerei Alfred-Robert Simonis privind alocarea unui spatiu la Camera care sa serveasca drept Capela ortodoxa. In anul 2025 Biserica Ortodoxa Romana va aniversa implinirea a 140 de ani de la…


Ce parere ai despre aceasta stire?