Banii pentru legumele cultivate în spații protejate în perioada 2023-2024 intră în conturile fermierilor
Publicat:Legumicultorii inscriși pentru ajutorul de minimis de 1.000 euro/1.000 mp/beneficiar, acordat pentru susținerea producției de legume in spații protejate in perioada de extrasezon, vor primi banii cuveniți in aceasta saptamana. MADR, prin direcțiile agricole județene, a inceput deja efectuarea plaților in cadrul Programului pentru legume cultivate in spatii protejate, astfel ca, pana la aceasta data, […] Articolul Banii pentru legumele cultivate in spații protejate in perioada 2023-2024 intra in conturile fermierilor a fost publicat prima data in Curierul National .
Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…
Sursa articol si foto: curierulnational.ro
Stiri pe aceeasi tema
Direcția Agricola Teleorman a facut plațile catre toți legumicultorii inscriși in Programul de susținere a producției de legume in spații protejate
13:40, 15.03.2024 - Economie Direcția Agricola Teleorman a facut plațile catre toți legumicultorii inscriși in Programul de susținere a producției de legume in spații protejate martie 15, 2024 13:39 Legumicultorii din județul Teleorman inscriși pentru ajutorul de minimis de 1.000 euro/1.000 mp/beneficiar, acordat pentru…
Plați pentru producatorii de trufandale
00:11, 15.03.2024 - Legumicultorii inscriși pentru ajutorul de minimis de 1.000 euro/1.000 mp/beneficiar, acordat pentru susținerea producției de legume in spații protejate in perioada de extrasezon, vor primi banii cuveniți in aceasta saptamana, anunța Ministerul Agriculturii și Dezvoltarii Rurale (MADR). MADR, prin direcțiile…
Fermierii primesc subvențiile pentru cultivarea legumelor in spații protejate, in aceste zile
21:56, 12.03.2024 - Incepand de saptamana aceasta, se fac plațile catre fermierii inscriși in programul de minimis pentru cultivarea legumelor in spații protejate, a anunțat ministrul Agriculturii, Florin Barbu. Producatorii inscriși in programul pentru cultivarea legumelor in spații protejate urmeaza sa primeasca suma…
Comunicat de presa privind organizarea in municipiul Braila, in perioada 28-29.02.2024, a unui workshop regional privind integritatea electorala
00:05, 12.03.2024 - Articolul Comunicat de presa privind organizarea in municipiul Braila, in perioada 28-29.02.2024, a unui workshop regional privind integritatea electorala a fost publicat prima data in Curierul National .
Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta care instituie o schema de ajutor de stat pentru compensarea partiala a pierderilor suferite la culturile de tomate si usturoi
19:55, 22.02.2024 - Conform comunicatului de presa al Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, actul normativ vizeaza acordarea unor ajutoare de stat pe baza unei scheme de sustinere financiara, in contextul crizei provocate de agresiunea Rusiei impotriva Ucrainei, avand ca obiective: a) asigurarea unui grant financiar,…
SCHEMA DE AJUTOR Incepand cu data de 26 februarie 2024, ajutoarele de minimis pentru legume și fructe cultivate in spații protejate vor fi platite
15:25, 21.02.2024 - Sprijinul financiar de ajutor de minimis este de maximum 1.000 euro/1.000 mp/beneficiar. The post SCHEMA DE AJUTOR Incepand cu data de 26 februarie 2024, ajutoarele de minimis pentru legume și fructe cultivate in spații protejate vor fi platite first appeared on Informatia Zilei .
Ministerul Energiei lanseaza Electric Up 2: sprijin pentru IMM-uri și domeniul HORECA pentru instalarea de panouri fotovoltaice și stații pentru vehicule electrice
15:55, 02.02.2024 - In vederea pregatirii unui nou ciclu de finanțare al Programului «ELECTRIC UP», Ministerul Energiei a elaborat și pus in consultare publica proiectul de act normativ pentru modificarea Ordonanței de urgența nr.159/2020 privind finantarea intreprinderilor mici si mijlocii si domeniului HORECA pentru…
Moda legumelor cultivate acasa nu salveaza mediul - Amprenta de carbon este de cinci ori mai mare decat in cazul agriculturii convenționale
00:10, 30.01.2024 - Fructele și legumele cultivate in gradinile urbane, care sunt adesea prezentate ca fiind mai sanatoase și mai durabile, sunt adesea mai mari producatoare de dioxid de carbon decat alimentele cultivate in mod convențional, potrivit unei cercetari publicate in Nature Cities, care evidențiaza culturile…