Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bancul zilei: Un șef pretențios

Publicat:

Un acrobat vine sa se angajeze la circ:
– Ce știi sa faci?
– Pun o sticla pe masa și întru în ea!
– Bai ma lași … ia sa vad …
Asta pune sticla pe masa, pune o pâlnie și se strecoara în sticla
– Aaaa … pai ce ma, cu pâlnia ? … urmatorul candidat

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta alimentara majora. Bucati de sticla, descoperite intr-un borcan cu zacusca produsa in Romania

13:26, 18.04.2024 - Este alerta alimentara majora, dupa ce un cumparator din Ungaria a descoperit bucati de sticla intr-un borcan cu zacusca produsa in Romania. Omul a alertat imediat autoritatile maghiare, care au retras de pe piata lotul din care facea parte produsul.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Invenția geniala care ar putea aduce falimentul panourilor solare. Sticla care produce curent va schimba jocul

18:40, 17.03.2024 - Cercetatorii din Japonia și Elveția au realizat o descoperire remarcabila: o sticla capabila sa genereze curent electric cand este expusa la lumina. Folosind un laser pentru a grava un circuit pe suprafața sticlei, aceștia au creat un cristal semiconductor, deschizand astfel calea catre o modalitate…

A furat o sticla de alcool și a lovit o femeie

14:00, 20.02.2024 - O femeie din Satu Mare a fost victima unei agresiuni intr-un magazin local, unde un individ a imbrancit-o,  sustragand o sticla de bautura alcoolica. Ce spune poliția: ,,La data de 19 februarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat o persoana banuita de comiterea…

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.

Ghicitoarea zilei: "Ce merge din oraș in oraș, dar nu se mișca?". Nu mulți știu raspunsul

18:20, 05.02.2024 - Este luni și ne aflam la inceputul unei noi saptamani. Astfel, vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

FOTO (vezi GALERIA) – MOMENTUL ZILEI – Sesizari de la buzoieni! Intereseaza pe "careva"?

10:01, 02.02.2024 - 1. Proiectul esuat – Bicicletele urbane! “Buna seara! Pe strada cu ,,H-Gricol" unde și-a facut studiile ,,marele" ținteștean, nu exista nici pista de biciclete, nici stație de depozitat biciclete. In ultimile saptamani insa au aparut ,,plantații de biciclete " langa case, garduri sau in mijlocul trotuarului.…

Cuvinte cheie:

sticla zilei bancul pretentios

Ce parere ai despre aceasta stire?