Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI - SÂMBĂTĂ: "Bulă, care este viitorul verbului a fura?" Râzi cu lacrimi la răspuns

Publicat:

Esti înca la munca sau, deja, te afli în drum spre casa? Ori în drum spre iubita sau iubitul tau? Oricunde te-ai afla, o portie buna de râs e binevenita în orice moment al zilei! Asa ca nu mai sta pe gânduri si da click ca sa citesti bancul pe care ti l-am pregatit si sa te amuzi copios!

– Bula, care este viitorul verbului a fura?

– Pârnaie, doamna profesoara!

Daca primul banc al zilei de joi nu ti-a adus zâmbetul pe buze, cel de-al doilea sigur o sa-ti descreteasca fruntea si o sa te faca sa ne dai LIKE!

Riscurile

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV | Social democrații și-au lansat candidații. Primarul Paval, retragere cu ochii in lacrimi: “viitorul meu mandat va fi de bunic, de tata și de om al acestei comunitați”

01:05, 25.04.2024 - SUPARARI… Conducerea PSD Vaslui a stabilit ordinea de pe listele de consilieri locali pentru alegerile din 9 iunie. O ordine care lasa loc multor discuții, mai ales ca “lupii” tineri din partid, care in mandatul trecut au urlat din toți rarunchii la adversarii politici, vor trebui sa traga tare pentru…

Anunțul zilei in Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

15:50, 29.03.2024 - Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, intr-o conferința de presa, ca va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen si in sezonul viitor, deși este dorit de mai multe cluburi uriașe ale Europei. Alonso este legat de liderul la zi din Bundesliga pana in iunie 2026, dar este deja…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Ce raspuns a primit Irinel Columbeanu de la fiica sa, acum adolescenta, cand i-a spus ca vrea sa iși cunoasca viitorul ginere

09:11, 06.03.2024 - Fostul mare afacerist Irinel Columbeanu (66 de ani), care, in prezent, traiește singur intr-o camera de la azilul de batrani din Ghermanești, ține legatura cu fiica sa, Irina (17 ani), stabilita, cu mama sa, in SUA. Intr-o discuție cu adolescenta, i-a zis ca și-ar dori sa ajunga in America.

Ce raspuns i-a dat Narcisa Moise unui fan care a vazut-o la biserica. Motivul pentru care izbucnise in lacrimi la lacașul sfant: ”Cand ma rog...” / VIDEO

12:25, 28.02.2024 - Narcisa Moisa este o cantareațaa apreciata la noi in țara. Merge des la biserica și se roaga pentru toate lucrurile obținute in viața sa, reușind sa fie smerita. In timpul unei rugaciuni, a izbucnit in plans, iar unul dintre fani i-a scris pe rețelele de socializare, intreband motivul de necaz. Ce replica…

Ghicitoarea zilei: "Ce poate trece prin foc, dar nu se arde niciodata?". Nu te gandeai niciodata la acest raspuns

19:41, 23.02.2024 - Este vineri și ne aflam la finalul unei noi saptamani. Pentru ca este weekend, noi vrem sa te inveselim in aceasta seara, așa ca am pregatit cele mai tari ghicitori din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune ghicitori ale acestei saptamani!

Bancul zilei: ”Un șofer ajunge cu mașina pe malul unui rau și il intreaba pe un polițist care pescuia daca apa este adanca...”

17:25, 17.02.2024 - Ziua nu sambata nu poate sa treaca fara cateva momente pline cu umor, care sa iți dea o stare buna de spirit. Redacția Spynews.ro vine in ajutorul tau cu un banc pe masura așteptarilor, care iți va duce zambetul pe buze. Poți sa il spui și prietenilor tai.


Ce parere ai despre aceasta stire?