Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

BANCUL ZILEI – DUMINICĂ: Un tip merge cu maşina pe un drum de ţară. La un moment dat dă de o apă...

Publicat:

Astazi e duminica!!! Nu poti rata bancul zilei. În cazul în care te plictisesti în ziua ta libera, ai nevoie de aceasta doza de amuzament. Daca esti la munca, ia o pauza si citeste asta!

Un tip merge cu masina pe un drum de tara. La un moment dat da de o apa, pe care trebuie sa o traverseze. Vede un cioban:
- Buna ziua! Se poate trece? Apa-i adânca?
- Se poate! Apa e mica.


Da tipul sa treaca, dar se scufunda. De abia reuseste sa scape cu viata.
- De ce mi-ai spus ca apa e mica? Puteai sa ma omori!
- Adineauri au trecut niste rate…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentala. Afla ce se intampla cu zodia ta

03:06, 18.05.2024 - Horoscopul zilei de 19 mai 2024 spune ca Berbecii au parte de un moment de claritate mentala pentru a trece in revista ce au trait pana acum. Nativii acestei zodii trebuie sa se concentreze pe evenimentele care i-au definit și i-au transformat in persoana de azi.

In ce moment al zilei sa bagi la spalat. Ferește-te de aceste ore care iți umfla factura la curent

16:35, 10.05.2024 - Puțini s-ar gandi la asta, dar o modalitate prin care gospodariile iși pot reduce cheltuielile este alegerea intervalului potrivit pentru a porni mașina de spalat haine. Afla, din randurile de mai jos, cand sa bagi rufele la spalat. Exista ore care iți umfla factura la curent. Un detaliu la care puțini…

Bancul zilei: „De Paște, doua vecine se intalnesc pe holul blocului”. Continuarea glumei te va amuza

20:50, 04.05.2024 - Bancurile sunt mereu un prilej de voie buna și te ajuta sa fii cu zambetul pe buze. Pentru masa de Paște nu trebuie sa uiți de glume, pe langa numeroasele preparate delicioase. Selecția de mai jos te va face sa razi in hohote și vei crea o atmosfera placuta.

Bancul zilei: „Femeile la dieta”. Gluma care te va face sa razi in hohote

09:25, 21.03.2024 - Pentru ca este joi și sigur și ție iți sta gandul doar la weekend, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestei saptamani! Trebuie neaparat sa le impartașești și cu prietenii.

Leonard și Claudiu aduc magia foto-video la nunta ta

10:15, 29.02.2024 - Advertorial Leonard și Claudiu aduc magia foto-video la nunta ta februarie 28, 2024 10:02 Noi suntem Mihai Leonard și Claudiu Paunica, echipa perfecta pentru a transforma visul vostru de nunta in realitate prin serviciile noastre de fotografie si videografie de nunta. In continuare, va invitam sa…

Traim un AN BISECT! Semnificația spirituala a zilei de 29 februarie care se petrece O DATA la PATRU ani!

11:55, 28.02.2024 - Semnificația spirituala a zilei de 29 februarieAvand in vedere raritatea datei de 29 februarie, putem presupune in siguranța ca vibrațiile energetice nu ar fi „obișnuite”. Vibrațiile acestei date ne ajuta, de fapt, sa facem un salt, un salt de credința.Poate fi inceputul fugii in ceva la care lucrați…

Caz șocant! Femeie din Timisoara, lovita cu mașina de o eleva a unei scoli de soferi. Instructorul auto nu era in mașina in acel moment

10:26, 21.02.2024 - O situație inexplicabila a avut loc, de curand, in Timișoara. O femeie din Timisoara a fost lovita din plin si plimbata pe capota mașinii de o eleva care se afla la orele de condus a unei scoli de soferi. In tot acest timp, instructorul auto nu se afla in mașina.


Ce parere ai despre aceasta stire?