Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Băncile din UE au termen până în 2020 să-şi majoreze capitalul tampon

Publicat:

Cele 7.000 de banci din UE trebuie sa detina pana in 2020 un nou capital tampon din obligatiuni care pot fi folosite pentru a se evita ca platitorii de taxe sa salveze bancile care se confrunta cu probleme financiare, a anuntat luni (EBA), transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia amenința ca va extinde „zona tampon” in Ucraina daca Kievul va primi rachete cu raza de actiune mai lunga

16:15, 24.04.2024 - Rusia va trebui sa extinda ceea ce ea considera a fi o „zona tampon” in interiorul Ucrainei daca Kievul va primi din SUA sisteme avansate de rachete ghidate ATACMS cu raza de actiune mai lunga, a avertizat miercuri purtatorul de cuvant al Kremlinul, Dmitri Peskov, relateaza Reuters.

Finlanda prelungește pe termen nedeterminat inchiderea frontierei cu Rusia

07:20, 05.04.2024 - Finlanda a anunțat joi prelungirea pe termen nedeterminat a inchiderii frontierei cu Rusia, informeaza Reuters, citata de Agerpres. Punctele de trecere a frontierei, inchise anul trecut in contextul unui numar tot mai mare de sosiri in Finlanda, inclusiv ale unor migranți din Siria și Somalia, vor ramine…

Finlanda a semnat cu Ucraina un parteneriat de securitate pe zece ani: „E dovada angajamentului nostru pe termen lung”

15:36, 03.04.2024 - Presedintele Finlandei, Alexander Stubb, si omologul ucrainean, Volodimir Zelenski, au semnat, miercuri, la Kiev, un acord privind cooperarea in domeniul securitatii si sprijinul pe termen lung intre Finlanda si Ucraina, relateaza Reuters.

Bancile occidentale se tem de decizia UE de a transfera Ucrainei veniturile din activele rușești inghețate: „Vor fi riscuri”

11:21, 22.03.2024 - O serie de banci occidentale au inceput sa faca lobby fata de propunerile UE vizand redistribuirea profiturilor de miliarde de euro generate de activele rusesti inghetate, de teama ca asta ar putea duce la litigii costisitoare, au declarat pentru Reuters mai multe surse din industria bancara.

Unele banci occidentale spun ca exista riscuri daca transfera castigurile aduse de activele rusesti inghetate

22:10, 21.03.2024 - Propunerile Uniunii Europene de a redistribui miliarde de euro generate de dobanzile activelor rusesti inghetate sunt contestate de catre unele banci occidentale, care se tem ca acest lucru ar putea duce la litigii costisitoare, au declarat surse de rang inalt din sectorul de profil, citate Reuters…

Atacurile ucrainene au speriat Kremlinul - Rusia cere o zona tampon in Ucraina

18:25, 18.03.2024 - Kremlinul a declarat luni ca singura modalitate de a proteja teritoriul rusesc de atacurile ucrainene este crearea unei zone tampon care sa plaseze regiunile rusesti in afara razei de actiune a focului ucrainean, relateaza Reuters, potrivit news.ro. "Pe fondul atacurilor cu drone (ucrainene) si al…

Podoliak avertizeaza ca Putin vrea sa escaladeze razboiul in Ucraina, dupa ce dictatorul rus a vorbit despre o „zona tampon”

18:06, 18.03.2024 - Consilierul prezidential ucrainean, Mihailo Podoliak, a declarat, luni, ca ideea liderului rus Vladimir Putin de a crea o zona tampon in interiorul teritoriului ucrainean este un indiciu clar ca Moscova planuieste sa escaladeze razboiul din Ucraina vecina, relateaza Reuters.

S-au ințeles bancile sau nu, sa majoreze dobanzile la credite. Ce spune șeful Consiliului Concurenței

13:55, 13.02.2024 - „La banci nu am terminat inca de procesat toate datele colectate. Sunt 2 investigații. In una ne uitam la posibila manipulare a indicelui ROBOR. A doua investigație vizeaza modul cum schimba bancile date privind istoricului clienților și daca nu cumva acest mecanism de a depuncta un client care merge…


Ce parere ai despre aceasta stire?