Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ''Soția: De ce nu ți-ai pus verigheta?”. Răspunsul care îți va aduce zâmbetul pe buze

Publicat:

Pentru ca este weekend și cu siguranța vrei sa te delectezi cu o serie de glume, noi iți prezentam cele mai amuzante bancuri care iți vor aduce zambetul pe buze și te vor amuza copios. Iata care sunt glumele pe care le poți impartași cu cei dragi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

EXCLUSIV Ce pot aduce alegerile in UE. Europa, jucarie in mana extremiștilor sau mare putere? Un profesor roman din SUA are raspunsul

01:35, 08.06.2024 - Are UE puterea sa redevina un pol de putere dupa europarlamentarele din 9 iunie sau e sortita declinului și va deveni o jucarie intre SUA și China. Profesor de științe politice la universitatea din Houston, Alin Fumurescu explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, incotro ne indreptam.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Banc: "Am ințeles ca te-ai desparțit de Gigel. De ce?" Raspunsul iți va aduce zambetul pe buze

11:15, 08.05.2024 - Știai ca, de fiecare data cand razi, respiri mai adanc? Specialiștii spun ca acest lucru trimite mai mult oxigen in plamani și ajuta inima sa pompeze sange bogat in oxigen in tot corpul. Daca vrei sa te binedispui și sa ai grija și de sanatatea ta in același timp, poți citi bancurile din randurile de…

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

O femeie l-a intrebat cum se simte Kate. William n-a putut ocoli raspunsul

14:05, 01.05.2024 - Recent, Prințul William a fost intrebat cum se simte  Kate. Dupa o pauza in care a fost alaturi de soția sa care a aflat ca are cancer, și-a reluat indatoririle regale, astfel ca, aflat in vizita la un centru de prevenire a sinuciderilor din Newcastle, s-a vazut nevoit sa raspunda la o intrebare cat…

Banc: "Casatoria nu e așa cum ma așteptam..." Bancul care iți va aduce zambetul pe buze

08:20, 22.04.2024 - E luni, iar daca vrei sa iți incepi ziua cu zambetul pe buze, ai ajuns in locul potrivit. Glumele din randurile de mai jos te vor ajuta sa te binedispui și sa ai un vibe bun, chiar daca saptamana de lucru abia a inceput, iar vremea e ploioasa.

Banc: "Sa zicem ca ai 5.000 de euro..." Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

23:40, 13.04.2024 - Daca vrei sa te binedispui puțin in aceasta seara de sambata, și sa uiți de gandurile și problemele pe care le ai, și care, poate, nu-ți dau pace, noi venim cu soluția. Iți prezentam in randurile de mai jos cateva bancuri care, cu siguranța, iți vor aduce zambetul pe buze.

Banc: „Soțul gelos iși suna zilnic soția și o intreaba unde este”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

10:05, 07.04.2024 - Ziua buna se cunoaște de dimineața, de aceea vrem sa iți aducem zambetul pe buze, așa ca, in randurile de mai jos iți prezentam cele mai tari bancuri. Iata ce glume poți sa impartașești cu cei dragi.


Ce parere ai despre aceasta stire?