Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Banc: ”O maimuţă intră într-un bar şi comandă o bere”. Gluma care te va amuza pe cinste

Publicat:

Bancurile sunt foarte amuzante și ne ajuta sa avem o viața mult mai buna. Umorul trebuie des folosit pentru a ne destinde de momentele tensionate din jurul nostru. Iata glumele pregatite pentru prima zi de weekend.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei: „La ce sunt bune manușile de cauciuc?” Gluma iți va aduce zambetul pe buze

20:36, 05.05.2024 - Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze și ne schimba starea in bine. Sunt amuzante și mereu vor reuși sa ne aduca fericire. La mesele in familie, o gluma amuzanta este mereu bine primita și va reuși sa uneasca pe toata lumea.

Ciolacu, dupa ce i-a suparat rau pe moldoveni: ”A fost o gluma. Mama era din Tecuci”

19:25, 26.04.2024 - Declarația controversata a premierului Romaniei, Marcel Ciolacu, in care sugereaza ca județul Buzau nu face parte din regiunea Moldova, a provocat un val de critici și cereri de demisie. In urma unei declarații controversate facute la Timișoara, Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, se confrunta cu un…

Banc: „Bula da examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste

08:35, 25.04.2024 - Mai avem puțin și ne apropiem de weekend, iar dispoziția generala este necesara sa se schimbe. Bancurile de mai jos te vor face sa razi in hohote și iți vor face ziua mai bua de indata ce le vei citi.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, bancul zilei. Gluma cu care asistenta TV și-a facut colegii sa rada: „Maine daca nu ajung...” / VIDEO

08:35, 28.03.2024 - Și in aceasta dimineața, așa cum ne-a obișnuit, Ramona Olaru a adus zambetele pe chipurile colegilor ei și, cu siguranța, și pe chipurile telespectatorilor. Ce gluma buna a facut asistenta TV in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. 

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Gluma zilei dupa ce TAS i-a redus suspendarea Simonei Halep

10:46, 06.03.2024 - Simona Halep a primit dreptul de a reveni pe terenurile de tenis, dupa ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni. Subiectul a fost intens discutat, iar australianul John Millman (semifinalist in Cupa Davis) a avut o reacție care s-a viralizat.

Banc: „Barbații se impart in doua categorii”. Gluma care te va face sa razi pe cinste

07:25, 02.03.2024 - Este din nou sambata, adica zi de weekend, iar daca vrei sa ai parte in continuare de o saptamana buna, noi vrem sa te inveselim inca de la primele ore ale dimineții, așa ca am pregatit cele mai tari bancuri din toate timpurile. Iata care sunt cele mai bune glume ale acestui inceput de saptamana!

Banc: ”Un pitic intra intr-o librarie si intreaba”. Gluma care ta va faci sa razi

20:55, 25.02.2024 - Bancurile reprezinta un aspect vital al culturii umane, oferindu-ne nu doar momente de amuzament, ci și o modalitate de a comunica, de a ne conecta și de a ne bucura de simțul nostru al umorului in comunitate. Selecția de mai jos iți va oferi atat ție, cat și celor din jur momente comice.


Ce parere ai despre aceasta stire?